Ζεστά αλλά στιλάτα παπούτσια για τις κρύες μέρες του χειμώνα

O καιρός άλλαξε και πλέον το κρύο είναι για τα καλά εδώ. Ζεστά ρούχα και ζεστά παπούτσια θα είναι πλέον η πρώτη μας επιλογή αλλά πάντα με στιλ. Τώρα το ζητούμενο σου είναι  άνετα και ζεστά παπούτσια που ταιριάζουν με τα περισσότερα χειμερινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και είναι ιδανικά για τις ημέρες που ο καιρός σου δείχνει τα δόντια του και οι θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή.

Μπότες, αρβιλάκια, αθλητικά, γούνινα μποτάκια και πολλά ακόμη σχέδια θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις πολύ κρύες μέρες που έρχονται. Η αίσθηση τους δεν περιγράφεται. Η άνεση και το ξεκούραστο βάδισμα που προσφέρουν δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά αν χρειαστεί να βγούμε θέλουμε το καλύτερο για εμάς και τα παπούτσια είναι από τα βασικά στοιχεία μιας σωστής εμφάνισης. Πάμε να δούμε μερικά ζεστά και στιλάτα παπούτσια που φοράνε τώρα στο Instagram τα it girls και να πάρουμε ιδέες για τα δικά μας χειμερινά σύνολα.

@vikyandthekid

Γούνινα suede μποτάκια που φοράς στο χιόνι αλλά και στο πολύ κρύο αφού σου εξασφαλίζουν ζέστη και άνεση με τον καλύτερο τρόπο.

@vikyandthekid

Τα sold out μποτάκια της φετινής σεζόν τα chunky Chelsea boots είναι ιδανικά και για το κρύο αφού σε κρατούν ζεστή εκτός από πολύ στιλάτη.

@wethepeoplestyle

Τα λευκά δερμάτινα μποτάκια επίσης από δέρμα δίνουν στα χειμερινά σου σύνολα μία ωραία αίσθηση ζέστης και στιλ με μία κίνηση.

@_jeanettemadsen_

Τα κλασικά ορειβατικά μποτάκια είναι επίσης μια τέλεια λύση για τις χειμερινές μας εμφανίσεις και αποτελούν σταθερή αξία.

@anoukyve

Τα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα είναι ιδανικά για τις κρύες μέρες και ειδικά αν έχει χιόνι σε κρατάνε σταθερή και ασφαλή.

@carodaur

Τα κλασικά αρβιλάκια επίσης ανήκουν στα καλύτερα παπούτσια για το κρύο αφού φοριούνται άνετα με χοντρές κάλτσες και φόρμες που τώρα είναι το αγαπημένο μας look.

@leonniehanne

pillow boots της Louis Vuitton φαίνονται ονειρεμένα για τις κρύες μέρες και σίγουρα υπάρχουν και άλλα σχέδια στην αγορά παρόμοια και σε καλύτερη τιμή.

@anoukyve

Οι μπότες ιππασίας ανήκον στα κορυφαία παπούτσια για το κρύο αφού εξασφαλίζουν στιλ και άνεση κρατώντας σε ζεστή.

@mvb

Τέλος τα αθλητικά μας με χοντρές κάλτσες είναι πάντα μία urban λύση για τις κρύες μέρες.

@vikyandthekid

Τα κλασικά γούνινα μποτάκια ακόμη είναι ψηλά στις προτιμήσεις και ειδά αν έχει χιόνι η πιο σωστή λύση.

 

Read More

And More