Ζεστά και στιλάτα παντελόνια που φέτος φοράς άνετα μέσα και έξω από το σπίτι

Τα παντελόνια είναι ένα κομμάτι κλεμμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα που όμως έχει κυρίαρχη θέση στα καθημερινά μας σύνολα χειμώνα και καλοκαίρι. Ειδικά το χειμώνα  που ο καιρός κρυώνει  είναι η τέλεια εποχή για αυτό το androgyne κομμάτι.

Φέτος τον χειμώνα μένουμε σπίτι και επειδή δεν είναι πρακτικό για τις περισσότερες να δουλεύουμε φορώντας ένα φόρεμα, η καλύτερη ιδέα είναι να φορέσουμε ένα μαλακό, υφασμάτινο παντελόνι, το οποίο είναι ευέλικτο και στιλάτο και φοριέται εντός και εκτός σπιτιού.

Το παντελόνι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα items είτε πρόκειται για casual εμφανίσεις είτε για outfits γραφείου. Φέτος το χειμώνα  οι περισσότερες τάσεις και λόγω πανδημίας κάνουν στροφή σε άνετες χαλαρές γραμμές και υφάσματα μαλακά για να συμβαδίσουν με το stay home ύφος που αναγκαστικά φοράμε

. Οι φαρδιές γραμμές είναι η πρώτη επιλογή αλλά πάντα ζητάμε και το ζεστό ύφασμα που θα μας χαρίζει ευχάριστη αίσθηση χωρίς όμως να μας κουράσει. Ας δούμε μερικές στιλάτες επιλογές από τα it girls και ας πάρουμε ιδέες για το αγαπημένο every day κομμάτι της ντουλάπας μας.

Τα καρό υφάσματα τις περισσότερες φορές είναι από μαλακό και ζεστό ύφασμα ενώ αποτελούν τέλεια λύση τόσο για τον καναπέ όσο και για την βόλτα σου.

Τα πλεκτά παντελόνια έχουν άνετη γραμμή αλλά είναι πολύ στιλάτα και φυσικά ζεστά. Τέλει λύση για να αντικαταστήσεις την πολυφορεμένη σου φόρμα.

Τα fleece παντελόνια φέτος έκαναν δυναμική εμφάνιση λόγω της καραντίνας αλλά με ένα λευκό πουκάμισο γίνονται στιλάτο office look.

Tα κλασικά μάλλινα παντελόνια είναι αγαπημένη λύση για τον χειμώνα ενώ το χαλαρό τους ύφος τους δίνει την δυνατότητα να φοριούνται όλη μέρα από το γραφείο μέχρι το βραδύ που βλέπεις Netflix.

Tα λευκά ζεστά υφασμάτινα παντελόνια δίνουν σοφιστικέ ύφος σε όλους τους συνδυασμούς και σίγουρα θα τα φορέσεις και φέτος πολύ.

Τα φαρδιά παντελόνια σου δίνουν την δυνατότητα να φορέσεις και καλσόν από μέσα αν κρυώνεις πολύ και έτσι αποτελούν και χειμερινή επιλογή.

Τα πικέ παντελόνι έκαναν εμφάνιση φέτος και ήδη τα λατρεύουν τα κορίτσια στο Instagram. ‘Aνετα και ζεστά γίνονται sold out για αυτή την σεζόν.

Τα αγαπημένα κλασικά κοτλέ παντελόνια που και φέτος θα χαρίσουν άνεση και στιλ σε όλες τις εμφανίσεις που θα τα επιλέξεις.

Τέλος τα κλασικά ανδρικά παντελόνια έχουν την τέλεια εφαρμογή και ταιριάζουν απόλυτα με πουλόβερ δημιουργώντας το χειμερινό στιλ που αναζητάς.

 

Read More

And More