Ζιβάγκο: Πως να το φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας κάνοντας stylish συνδυασμούς

Το ζιβάγκο είναι ένα κλασικό κομμάτι του κρύου καιρού. Του έχουμε αδυναμία κι εμείς, αλλά και οι celebrities, και πολλές φορές τις έχουμε δει να το αναδεικνύουν με κομψά και πιο casual στιλ. Το συγκεκριμένο τοπ έχει αποδείξει την ευελιξία και την αξία του, αφού δίνει το “παρών” παντού και πάντοτε, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι πάντα μέσα στη λίστα με τα top trends.

Αν το φορέσεις σωστά, μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά το σύνολό σου και να το μετατρέψει σε απίστευτα cool. Επιπλέον, το ζιβάγκο είναι ένα τέλειο κομμάτι για layering, οπότε και ο τέλειος τρόπος να κάνεις ένα look να δείξει πιο φρέσκο, μοντέρνο και φυσικά cozy. Αναζητάς νέους και πιο fresh τρόπους για να το υιοθετήσεις στα σύνολά σου και να το φορέσεις έτσι όπως του αξίζει; Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις street style looks “χτισμένα” γύρω από ένα ζιβάγκο, που είναι πολύ εύκολo να “αναπαράγεις”. Πάρε έμπνευση από τα fashion girls στο εξωτερικό και ανανέωσε τις εμφανίσεις σου…

Θα ξεκινήσουμε με το ζιβάγκο και τα αέρινα καλοκαιρινά φορέματα που έχεις αποθηκεύσει στο πατάρι. Για να υλοποιήσεις αυτό το styling tip θα πρέπει να τα βγάλεις από εκεί που είναι και να τα φορέσεις με το αγαπημένο σου ζιβάγκο από μέσα ή από έξω, ανάλογα τη γραμμή του. Ειδικά αν το τοπ σου έχει ανοιχτό χρώμα και το φόρεμα σκούρο, να ξέρεις ότι θα δώσει φουλ λάμψη στο αποτέλεσμα. Σε παπούτσια ταιριάζουν άψογα τα cowboy boots, ενώ σε πανωφόρι ένα oversized blazer είναι ότι πρέπει.

Το ζιβάγκο μπορεί να δώσει έναν διαφορετικό και cool αέρα στην ολόσωμη φόρμα. Το φοράς από μέσα και αμέσως νιώθεις πιο ζεστή και σίγουρα πιο stylish. Σε χρώματα μπορείς να διαλέξεις τα αγαπημένα σου ή ό,τι ταιριάζει στο σύνολο. Επίσης σε παπούτσια μπορείς να φορέσεις sock boots, sneakers, ή όταν ανοίξει λίγο ο καιρός slingbacks.

Τη διαφορά μπορεί να κάνει επίσης κι ένα ζιβάγκο σε neon χρώμα. Πρόκειται για το big thing αυτή την στιγμή στον κόσμο της μόδας και ταιριάζει άψογα σε casual και daily chic εμφανίσεις. Μπορείς να το αναδείξεις με καρό fashion items γιατί δείχνει πολύ ενημερωμένο και fresh, με γήινα χρώματα, ακόμα και με το αγαπημένο σου κοστούμι.

Το ζιβάγκο είναι ο καλύτερος φίλος του ντένιμ και το ντένιμ είναι ο καλύτερος φίλος του ζιβάγκο. Πρόκειται για μια “αγάπη” που κρατάει εδώ και χρόνια κι εμείς είμαστε πολύ υπέρ. Εννοείται λοιπόν, πως μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με ένα ζιβάγκο, αλλά αν θέλεις να κάνεις πιο ιδιαίτερο το αποτέλεσμα πρόσθεσε από πάνω ένα t-shirt ή ένα lingerie top. Μπορείς επίσης να το φορέσεις με τζιν φούστα και λευκά booties ή με τζιν παντελόνι, τζιν πουκάμισο και τζιν τζάκετ (και αυτό είναι το λεγόμενο denim to denim).

Σου έχουμε πει γενικά ότι τα απαλά και γήινα χρώματα εκπέμπουν ένα sophisticated ύφος. Το ίδιο ισχύει και για το ζιβάγκο σε εκρού χρώμα. Το φοράς άνετα με το λεοπάρ παλτό σου, ένα δερμάτινο παντελόνι, γόβες, και προσθέτεις χρυσούς κρίκους και μια belt bag για πιο chic αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, το φοράς μέσα από ένα snake effect πουκάμισο σε συνδυασμό με μια παντελόνα.

Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός του ζιβάγκο με ένα σακάκι. Σε μια sexy & chic εμφάνιση μπορείς να φορέσεις το turtleneck top με ένα oversized ανδρικό σακάκι, μια ζώνη στη μέση, over-the-knee μπότες κι έναν μπερέ. Εναλλακτικά αφαιρείς τις μπότες και βάζεις το αγαπημένο σου τζιν με medium heel booties.

Αυτό το αγαπημένο τοπ έχει τη μαγική ιδιότητα να “εισέρχεται” σε κάθε outfit. Έτσι, δεν θα μπορούσε να είναι απών από τα athleisure chic σύνολα. Για παράδειγμα, μπορείς να το φορέσεις με ένα vintage σακάκι – παντελόνι και ugly sneakers, ή να ακολουθήσεις τα βήματα της Kendall Jenner και να το αναδείξεις με μια βερμούδα και ψηλοτάκουνα μποτάκια (ουάου).

Πιο πάνω είπαμε ότι το ζιβάγκο ταιριάζει τέλεια με σακάκι και ζώνη στη μέση. Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά πρόσθεσε ένα μεταξωτό φουλάρι και άφησέ το να φαίνεται σε μερικά σημεία.

Τελευταίο tip για το ζιβάγκο! Τις μέρες που κάνει πολύ κρύο σκέψου να υιοθετήσεις στο στιλ σου… δυο ζιβάγκο. Όχι δεν σε κοροϊδεύω! Φόρεσε από μέσα ένα λεπτό ζιβάγκο και από πάνω ένα oversized πλεκτό ζιβάγκο. Βασική προδιαγραφή είναι να έχουν ξεχωριστό χρώμα.

Read More

And More