Το styling trick της Meghan Markle για να μην την τραυματίζουν οι γόβες

Κάθε φορά που βλέπουμε την Meghan Markle σε μια δημόσια εμφάνιση, παρατηρούμε ότι πάντα φοράει ψηλοτάκουνες γόβες, ακόμα και όταν πρόκειται να σταθεί άπειρες ώρες όρθια, ακόμα και αν πρόκειται να πατήσει το πόδι της σε χώμα ή γκαζόν.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα high heels είναι η αδυναμία της κάθε γυναίκας και μερικά από τα πλεονεκτήματά τους είναι να κάνουν τη σιλουέτα πιο ψηλόλιγνη, αλλά και το look πιο θηλυκό! Κρύβουν όμως κι κάποια μεγάλα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, δεν είναι καθόλου άνετα και τις περισσότερες φορές τραυματίζουν τα πόδια μας.

Αρκετές φορές έχουμε μοιραστεί μαζί σου συμβουλές για να μην σε “χτυπάνε” και για να τα περπατάς καλύτερα. Φαίνεται όμως πως η Meghan Markle έχει μια σημαντική συμβουλή να μας δώσει για να μην κάνεις φουσκάλες και πληγές όταν τα φοράς. Το μυστικό της Meghan λοιπόν, είναι να αγοράζει ένα νούμερο μεγαλύτερο!

Είναι γνωστό ότι όταν φοράμε ένα στενό παπούτσι, τα πόδια πρήζονται. Όσο πρήζονται τα πόδια, τόσο “γδέρνονται” πάνω στο υλικό του παπουτσιού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φουσκάλες και πληγές. Η Δούκισσα του Sussex ξέρει ότι για να μην έρθει αντιμέτωπη με αυτό το πρόβλημα, πρέπει να αγοράζει ένα ζευγάρι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που φοράει κανονικά, ώστε να της είναι πιο άνετο.

Read More

And More