SUMMER SHOPPING: Τα ωραιότερα μαγιό, beachwear και σανδάλια στις βιτρίνες του TLIFE!

Πολλές από εμάς έχουν ήδη τολμήσει τις πρώτες βουτιές ενώ κάποιες άλλες όχι. Όπως και να έχει όμως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε το look που θα μας ακολουθήσει φέτος στην παραλία. Μαγιό, beachwear και σανδάλια. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή ένα stylish κορίτσι!

Η fashion editor του ΤLIFE Σοφία Σούζα, έκανε έρευνα αγοράς για να σε βοηθήσει να συνθέσεις το ιδανικό beach-look για σένα. Υπολόγισε λοιπόν το budget σου και ρίξε μια ματιά παρακάτω πριν βγεις για shopping. Η αγορά έχει τα πάντα!

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές.

/
Το μαγιό! Ίσως η πιο σημαντική αγορά για τη σεζόν αυτή όχι μόνο γιατί επιβάλλεται στην παραλία αλλά θα σου δώσει στιλ και είναι το κομμάτι που θα καθορίσει και το υπόλοιπο beach look σου.

Για να δεις όλες τις επιλογές σε μαγιό κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία

/
Τα σορτς, τα αέρινα φορέματα ή playsuits και τα καφτάνια είναι σχεδόν όσο απαραίτητα και το μαγιό σου. Πάιξε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς και ρίξε μια ματιά πριν αποφασίσεις το στιλ που θα υιοθετήσεις φέτος.

Για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας κάνε “κλικ” πάνω στη φωτογραφία

/
Και φυσικά, κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα σανδάλια. Minimal ή περίτεχνα, μονόχρωμα ή με prints, με straps ή χωρίς, εδώ θα βρεις τα ωραιότερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, για να διαλέξεις τα ιδανικά για σένα!

Για να δεις όλες τις επιλογές σε σανδάλια κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία

Read More

And More