Σύμφωνα με το instagram αυτή είναι η τσάντα που φορούν τώρα όλες οι influencers

Πιστεύω ότι το φετινό καλοκαίρι ασχοληθήκαμε πολύ περισσότερο με τις τσάντες, σε σχέση με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν! Για την ακρίβεια, φέτος είχαν λιγότερο την τιμητική τους οι κλασικές, δερμάτινες τσάντες, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από άλλες σε πιο μικρό μέγεθος και δημιουργημένες από πιο ιδιαίτερα υλικά: ψάθα, δίχτυ, ύφασμα, πλαστικό!

Επίσης, οι τσάντες που έκλεψαν την παράσταση τόσο στα catwalks, όσο και στα street styles ήταν οι πλεκτές. Με τον όρο “πλεκτές” δεν εννοούμε απαραίτητα τις μάλλινες ίνες, αλλά την ψάθα, ή τις τσάντες που φτιάχτηκαν από το κλασικό βελονάκι.

Το instagram στηρίζει αυτήν την τάση, αλλά οι influencers επέλεξαν να φορέσουν μια άλλη πλεκτή τσάντα. Για την ακρίβεια, φορούν non stop τσάντα με ξύλινη πλέξη.

Σίγουρα δεν μπορείς να τη φτιάξεις μόνη σου, αλλά μπορείς εύκολα να τη βρεις παντού.

Κάποια extra χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η τσάντα αυτή, είναι το vintage style, το γεωμετρικό σχήμα, το μίνι μέγεθος και το κοντό λουράκι, τύπου tote.

Θα τη βρεις σε χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, neutral, μπορντό. Αν αποκτήσεις μια σε σκούρο χρώμα μπορείς άνετα να τη φορέσεις και το φθινόπωρο.

Read More

And More