Tα 5 items που πρέπει να αποκτήσεις και θα έχεις για πάντα

Εντάξει, θες να πας για ψώνια και θες να πάρεις επιτέλους κάτι που θα σου μείνει…όχι στην ντουλάπα αφόρετο αλλά αυτό που λέμε forever piece. Άκουσε ή καλύτερα διάβασε με, τα κομμάτια που φοράς για πάντα δεν είναι υπερβολικά και δεν φαντάζεσαι ότι είναι τόσο διαχρονικά.

Δεν θα σου γράψω για ακριβές τσάντες ή κάποιο haute couture piece, αλλά για ρούχα -αξεσουάρ που αν τα βάλεις στην ντουλάπα σου τώρα, είσαι αυτό που λέμε πολύ κομπλέ για πολύ καιρό! Οκ, μπορεί να είναι λίγο φθινοπωρινά ή και χειμερινά κάποια από αυτά, αλλά ως γνωστών, οι περισσότερες από εμάς έχουμε ξεκινήσει ήδη το winter shopping.

1.Η καμπαρντίνα
To απόλυτο πανωφόρι που δεν το φοράς όταν έχει κρύο θα μου πεις! Δεν μας πειράζει αυτό, το θέμα είναι ότι όταν το ρίξεις στου ώμους σου είναι η τέλεια λήψη! Σίγουρα beige χρώμα, θα την φοράς με τζιν μαρινιέρα και flat shoes το Φθινόπωρο ή πάνω από το αγαπημένο σου φόρεμα στο γραφείο με pumps!

2. Ένα κασμιρένιο πουλόβερ
Επένδυσε σε ένα κασμιρένιο πουλόβερ και θα με θυμηθείς. Φίνο και ζεστό δεν χρειάζεσαι άλλο για τα jean σου ή τις pleated skirts σου το χειμώνα αλλά και το Καλοκαίρι στα breeze nights! Χρώμα γκρι ή μαύρο.

3. Ένα χρυσό μικρό κόσμημα
Οk εδώ έχεις πολλές επιλογές, κρίκοι σε medium size ένα απλό χρυσό βραχιόλι, ένα δαχτυλίδι που θυμίζει οικογενειακό κειμήλιο ή ένα ωραίο απλό χρυσό παντατίφ!Πάρε τώρα στις εκπτώσεις τα κοσμηματοπωλεία με την σειρά ή πάρε τηλέφωνο την γιαγιά σου να σου δείξει τα δικά της!

4.Το tartan blazer
Το μαύρο σακάκι το έχεις αγαπήσει καιρός τώρα να μάθεις και για το tartan που θα αγοράσεις στις εκπτώσεις για να φοράς παντού πλέον! Με το mom jean σου και ένα λευκό t-shirt έχεις το super urban styling. Mην είναι πολύ μεσάτο.

5.Οι chelsea boots
Aγαπήμένη επιλογή των rock star αλλά και των it girls όπως Alexa Chung και Sienna Miller. Δεν φαντάζεσαι πόσο βολικά είναι, τα σετάρεις με το αγαπημένο σου skinny μαύρο παντελόνι και έχεις 189 look για όλο το χρόνο. Αν θες να τα βάλεις με φορέματα διάλεξε floral girly style!

Read More

And More