Τα 5 μυστικά από την Intimissimi που θα σε κάνουν ακόμη πιο sexy!

Κάθε γυναίκα που θέλει να είναι sexy οφείλει να καταστρώσει τη δική της στρατηγική με τα εσώρουχα αφού δε νοείται ανεβασμένο σεξ απίλ χωρίς αυτά. Πώς θα πετύχεις, όμως, την πιο σεξουαλική εικόνα σου ρωτήσαμε την εταιρία Intimissimi να μας πει τα 5 βασικά σημεία που πρέπει να δώσεις έμφαση και να μεταμορφωθείς έυκολα σε sexy icon της διπλανής πόρτας.


1. Ντεκολτέ
Με ένα push up σουτιέν τονίζεις κι ανορθώνεις το μπούστο σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις επιλέγεις ένα ελαφριά έως πολύ ενισχυμένο σουτιέν. Ειδικά το Simona είναι ένα σουτιέν push-up χωρίς ραφές, με θήκες διαβαθμισμένου πάχους με μεγάλη ενίσχυση, πολύ μαλακό και άνετο. Το φοράς και το στήθος σου φαίνεται… μεγαλύτερο.

2. Μαύρη δαντέλα
Για το επιθυμητό σέξυ αποτέλεσμα απλά θα φορέσεις εσώρουχα που γοητεύουν, δηλαδή κλασσικά μαύρα με ροζ τόνους. Με δαντέλες που αποπνέουν πολυτέλεια και χυτά σατέν ζακάρ.

3. Τέλειο σχήμα
Σμιλεύεις στην ουσία τη θηλυκότητά σου φορώντας ένα body σε vintage ύφος από τη σειρά Shaping ή σετ με ψηλόμεσο εσώρουχο κι ενισχυμένο μπούστο που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν πρωταγωνίστρια σε ρομαντική ταινία των 50s.

4. Πρώτη νύχτα
Τα εσώρουχα της Νυφικής σειράς INTIMISSIMI είναι αυτά που θα κάνουν τη νύχτα του γάμου σου αξέχαστη αλλά είναι κι εκείνα που φορώντας τα είναι σίγουρο ότι θα ξυπνήσεις στο έτερον ήμισυ το πάθος της πρώτης νύχτας. Σχέδια σε γυαλιστερό μετάξι με καθαρές διαφάνειες σε ιβουάρ τόνους, λευκό και ροζ.

5. Homewear
Δεν είναι μόνο τα εσώρουχα που σε κάνουν sexy αλλά κι ένα νεγκλιζέ με διαφάνειες που αγκαλιάζει τη σιλουέτα κι ενθαρρύνει το αντρικό μάτι να σε φαντάζεται. Η συλλογή Homewear της INTIMISSIMI διαθέτει τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις σε νεγκλιζέ, νυχτικά, μεσοφόρια.

Γνώρισε τη νέα συλλογή στα καταστήματα INTIMISSIMI και πάρε μέρος στο πρόγραμμα ανακύκλωσης σουτιέν: επιστρέφεις το παλιό σου κι αγοράζεις ένα νέο σουτιέν με κέρδος 3 ευρώ.

Read More

And More