Tα 5 πράγματα που κάθε fashion girl πρέπει να έχει!

Κάθε χρόνο τα fashion trends καθορίζουν το style που πρέπει να ακολουθήσεις για την νέα σεζόν, αν θες να είσαι ενημερωμένη! Πέρα όμως από τις τάσεις υπάρχουν, είναι κάποια κομμάτια κλειδιά που οφείλεις σαν fashion girl να ξέρεις και γιατί όχι να έχεις!

Τώρα που είναι εκπτώσεις μπορείς άνετα να επενδύσεις σε 5 κομμάτια -ρούχα και αξεσουάρ- που πάντα θα είναι in fashion. Δεν θα σου γράψω κάτι φοβερό. Δεν θα διαβάσεις για φτερά και πολύτιμους λίθους. Τα πράγματα είναι απλά και στιλάτα, όπως πρέπει να είναι δηλαδή!

1.To μικρό μαύρο φόρεμα
To έχεις ακούσει ότι έχει μαγικές ιδιότητες, δηλαδή μπορεί να μεταμορφωθεί και να γίνει από πρωινό look γραφείου σε night look με μία κίνηση!΄Επένδυσε σε κάποιο όχι τόσο mini αλλά με φίνο ύφασμα, χωρίς γυαλάδες και χωρίς να τσαλακώνει γιατί θες να το παίρνεις παντού μαζί σου!

2.Το λευκό πουκάμισο
To λευκό πουκάμισο είναι και αυτό κάτι σαν το μικρό μαύρο φόρεμα, δεν υπάρχει fashion girl που να μην ”ορκίζεται” σε αυτό! Θα σου πω τα βασικά, πάρε ένα με καλό ύφασμα όχι πολύ στενό και χωρίς κανένα σχέδιο αλλά με σωστό σταθερό γιακά! Το πας στο γραφείο αλλά ναι το πας και στην παραλία με ένα τζιν σορτσάκι!Καλό…;

3. Jean παντελόνι
To βασικό που πρέπει να ξέρεις εδώ είναι ότι έχεις ένα σε κλασική γραμμή, κλασικό χρώμα, κλασικό μήκος και κλασικά χωρίς κανένα σχέδιο (κοψίματα-ξεβάματα). Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο είναι πάντα κομψή επιλογή και πάντα κολακεύει!

4.Μία cross body τσάντα
Έχεις την tote bag και σίγουρα έχεις και το clutch που πρέπει, τώρα λοιπόν θα σου μιλήσω για την cross body bag! Δεν έχει ώρα ούτε εποχή και αυτό την κάνει τέλεια επιλογή. Διάλεξε μία σε μαύρο χρώμα και αν μπορείς μία επώνυμη!

5.To λευκό t-shirt
Δεν θα σου πω πολλά. Αν θες μπες και δες look της Jane Birkin αλλά και της Κate Moss. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει cool look και μαζί του σίγουρα έχεις μία stylish εμφάνιση! Πάρε ένα όχι πολύ στενό και με την σωστή κλασική λαιμόκοψη!

Read More

And More