Τα 5 σέξι κομμάτια που θα τον τρελάνουν

Βρήκαμε τα πιο καυτά εσώρουχα, νυχτικά και φορέματα που θα γυρίσουν σελίδα στην ερωτική σου ζωή! Δες τις 5 πιο καυτές επιλογές που σου προτείνουμε για να του βάλεις ιδέες!

Μοναδική υφή, σωστή εφαρμογή και απίθανες λεπτομέρειες! Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία, που χαρακτηρίζουν τα εσώρουχα Intimissimi! Η δική μας πρόταση είναι ένα υπέροχο σετ από μαύρο σατέν και σομόν δαντέλα για να αισθάνεσαι όμορφη όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Τιμή: 35.80 ευρώ

Μια μοντέρνα εκδοχή από τα “Χρόνια της Αθωότητας”! Μαύρο σατέν κοντό νυχτικό με ιδιαίτερη έμφαση στο πίσω μέρος. Η χιαστί ροζ σατέν κορδέλα δημιουργεί όχι μόνο μια sexy εικόνα, αλλά προσδίδει και μια αισθητική εμπνευσμένη από περασμένους αιώνες.
Τιμή: 39.90 ευρώ


Υπέροχο στενό δαντελένιο κομπινεζόν σε μοναδική απόχρωση με έντονες ραφές που ακολουθούν τη γραμμή του σώματος και δημιουργούν καμπύλες. Η εσωτερική επένδυση αφήνει μια απαλή αίσθηση στο δέρμα και σε συνδυασμό με τη φίνα δαντέλα, δίνουν ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει!
Τιμή: 35.90 ευρώ

Διάφανο μαύρο κομπινεζόν με ασορτί σλιπάκι και ροζ – σομόν δαντέλα. Ο συνδυασμός της καλαισθησίας με την ποιότητα των εσωρούχων είναι αυτό, που κάθε γυναίκα επιθυμεί για να νιώθει όμορφη και μοναδική!
Τιμή: 51.80 ευρώ

H καλύτερη επιλογή για φέτος την Άνοιξη είναι ένα αέρινο στράπλες, κοντό φορεματάκι σε μπεζ απόχρωση με μοναδικές λεπτομέρειες στο στήθος και στο τελείωμά του, που κάνουν τη διαφορά. Η γεωμετρική πλέξη προσδίδει έναν κομψό σχεδιασμό στο φόρεμα, που εντυπωσιάζει!
Τιμή: 49.90 ευρώ

Για περισσότερα σχέδια κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More