Τα εντυπωσιακά looks του οίκου CHANEL που επέλεξαν οι διάσημες στο πάρτι των BAFTAs

To dinner Charles Finch and CHANEL που διοργανώνεται κάθε χρόνο για χάρη και λίγο πριν παρουσιαστούν τα βραβεία BAFTA, έχει προσελκύσει ανά τα χρόνια τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο της τέχνης. Έτσι λοιπόν έγινε και το βράδυ του Σαββάτου στο συγκεκριμένο δείπνο.

Ισχυρά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το παρόν σε αυτή τη λαμπερή βραδιά και οι περισσότεροι φυσικά φορούσαν δημιουργίες του οίκου CHANEL.

Πάμε να δούμε τις διάσημες και τα looks που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κατά την είσοδό τους.

Η Amy Adams φορούσε ένα CHANEL εκρού lace φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 και ολοκλήρωσε με clutch του ίδιου οίκου.

Η Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Huppert επέλεξε ένα total black look του ίδιου οίκου, το οποίο απαρτιζόταν από ένα tweed silk jacket και ένα δαντελένιο φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017. Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα ήταν φυσικά CHANEL.

Η ambassador του οίκου και πρωταγωνίστρια της ταινίας “Nocturnal Animals”, Ellie Bamber, φόρεσε μια tweed φούστα από οργάντζα από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 κι ένα χακί glitter cropped top από τη συλλογή Cruise 2016/17. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με το γνωστό “Coco Crush” ring 18 καρατίων από ροζ-χρυσό και με διαμάντια, καθώς και τσάντα και παπούτσια του ίδιου οίκου.

Η Felicity Jones επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 σε συνδυασμό με “Perle Plume” ring και “Perle Plume” σκουλαρίκια 18K από λευκό-χρυσό και με διαμάντια.

Και οι πληροφορίες δεν σταματούν εδώ! Στο πάρτι που διοργανώθηκε για τους υποψήφιους των BAFTAs ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Emma Stone με ένα μαύρο silk organza dress από τη συλλογή Paris-Cosmopolite 2016/17 του οίκου CHANEL.

Read More

And More