Τα Ηighlights από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι

Η Haute Couture Fashion week σήμερα ολοκληρώνεται και ομολογουμένως ήταν μία διοργάνωση που μετά από καιρό μας επανάφερε στον μαγικό κόσμο της μόδας με δημιουργίες κοινό show και πολλές δράσεις παράλληλα! Ας δούμε τα highlights από μία εντυπωσιακή Εβδομάδα Μόδας.

Φωτογραφίες Splash

 

Μπορεί ο Jean Paul Gaultier  22 Ιανουαρίου του  2020 να αποχαιρέτησε το κοινό του παρόλα αυτά ακόμη είναι ενεργός και συμμετέχει στα project του οίκου. Στην νέα συλλογή του οίκου ενώθηκαν άψογα η Υψηλή Ραπτική και η street wear μόδα. Το label συνεργάστηκε για αυτό με την Chitose Abe, ιδρύτρια του ιαπωνικού label μόδας Sacai και πρώην σχεδιάστρια του Comme de Garçon.

 

Το πρώτο Armani Privé show με κοινό, πραγματοποιήθηκε στην Ιταλική πρεσβεία στο Παρίσι. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αποτέλεσμα του οράματος που είχε ο σχεδιαστής όταν ζωγράφισε με παστέλ αποχρώσεις του ουράνιου τόξου πάνω σε μεταξωτή οργάντζα και στρώσεις σιφόν. Αποτέλεσμα μία μοναδική συλλογή!

Το μοντέλα φόρεσαν κορώνες και το moto ήταν : “Να φοράς πάντα το αόρατο στέμμα σου”. Η νέα Haute Couture συλλογή του οίκου Viktor & Rolf για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 έχει τίτλο “ The Royals” και παρουσιάστηκε με ένα fashin video στα media.Bαριά παλτό γούνες και γεωμετρικά σχέδια βγαλμένα από παραμύθι έδωσαν το mood της εντυπωδισκής συλλογής!

 

Στην τελευταία του  Haute Couture συλλογή ο Zuhair Murad, παραλλήλισε την ημέρα με τη νύχτα, το λευκό και το χρυσό με το μαύρο σε μία συλλογή με έντονο το στοιχείο των κεντημάτων και της δαντέλας σε μία τεχνοτροπία που τον κάνει να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια στον παγκόσμοι χάρτη της μόδας!

 

Ο Alexandre Vauthier έδωσε για μία ακόμη φορά το μοναδικό του ύφος και μας ταξίδεψε με τις αμαζόνες του που φόρεσαν δερμάτινα iconic κομμάτια και φτερά σε μία συλλογή που εντυπωσίασε.

Read More

And More