Τα καλοκαιρινά top που έχουν όλες οι fashionistas στην ντουλάπα τους

Τα top έχουν τη δυνατότητα να δίνουν ακόμη και σε basic κομμάτια όπως ένα τζιν σορτσάκι, ένα λευκό παντελόνι, μία floral φούστα νέο αέρα και να ανανεώσουν εύκολα τα σύνολά μας. Μπλούζες, μπουστάκια, φανελάκια, πλεκτά, με χρώμα ή μοτίβα,  τα καλοκαιρινά top είναι μια μεγάλη κατηγορία που ευτυχώς έχει επιλογές για όλες μας.

Στα street style βλέπουμε τα πιο στιλάτα κορίτσια του Instagram να επιλέγουν πολλά και διαφορετικά top για τις εμφανίσεις τους, παρόλα αυτά έχουμε εντοπίσει μερικά δυνατά trend που αξίζει να δούμε και να φορέσουμε κι εμείς αυτό καλοκαίρι!

@gabriellecaunesil

Τα έντονα χρώματα στα top είναι μία μεγάλη τάση για αυτήν τη σεζόν. Δώσε δυναμική στην εμφάνισή σου με χρώματα που ξεχωρίζουν όπως το πράσινο, το πορτοκαλί ή το κίτρινο και συνδύασε χρωματιστά top με τα περισσότερα bottom κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

@juliesfi

Τα cute πλεκτά top είναι τέλεια με τζιν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ τα φετινά σχέδια έχουν πολλές εκδοχές με τις περισσότερες να αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά.

@sezane

Η πλάτη έξω είναι ό,τι πιο sexy μπορούμε να δούμε σε top για το καλοκαίρι και ανήκει στα κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

@anoukyve

Τα top που έχουν έναν ώμο εξακολουθούν να είναι ψηλά στα trend, φέτος όμως έχουν περισσότερο όγκο στο μανίκι και πιο γήινες αποχρώσεις.

@rouje

Kλασική αξία εδώ και πολλές σεζόν το floral top, μπορεί να αλλάξει με μια κίνηση όλα τα βασικά μας σύνολα και να δώσει romantic αίσθηση μέσα στο καλοκαίρι.

@naaomiross

Τα φανελάκια που έχουν διάφορα σχέδια με ώμους πιο παρτούς ή με έντονα χρώματα είναι σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των fashionistas, που δεν τα αποχωρίζονται ούτε φέτος.

@rouje

Ρομαντικά μπλουζάκια βγαλμένα από το σεντούκι της γιαγιάς, είναι τα αγαπημένα των Γαλλίδων και ανήκουν στα πιο όμορφα top του καλοκαιριού.

@tesshell

Δυνατή επιστροφή του strapless με τα πλεκτά strapless top να δίνουν σοφιστικέ ύφος σε αυτή την κατηγορία.

@elenagiadaa

Top με φουσκωτά μανίκια και μεγάλους γιακάδες δίνουν vintage style με μια κίνηση και, βεβαίως, ένα από τα μεγαλύτερα trend της φετινής σεζόν.

Read More

And More