Τα key-pieces που πρέπει να πάρεις μαζί σου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έφτασε και παρόλο που είσαι ενθουσιασμένη με την εκδρομή που έχεις οργανώσει εσύ αντιμετωπίζεις το γνωστό πρόβλημα. Θέλεις να χωρέσεις ολόκληρη την ντουλάπα σου μέσα στη βαλίτσα σου, αφού όλα σου φαίνονται απαραίτητα. Για αυτό και εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι συγκρατημένη στον τρόπο που θα πακετάρεις, χωρίς όμως να χάσεις ούτε λίγο από το στιλ σου!

MΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ TIPS
-Aρχικά θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως αν αποφασίσεις να πάρεις μια τεράστια βαλίτσα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τη γεμίσεις. Οπότε διάλεξε μια μικρή weekend bag και βάλε αυτά που πραγματικά θα χρειαστείς.

-Παράμεινε minimal. Φρόντισε δηλαδή τα κομμάτια που θα πάρεις μαζί σου να ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους και να συνδυάζονται. Σκέψου λευκά, μαύρα και neutral κομμάτια και πρόσθεσε πινελιές χρώματος με τα αξεσουάρ σου.

-Πάρε μαζί σου περισσότερα επάνω, παρά κάτω μέρη. Τα tops δεν ζυγίζουν τόσο και επιπλέον, τα παντελόνια και οι φούστες μπορούν να φορεθούν παραπάνω από μια φορά σε αντίθεση με τις μπλούζες.

-Τέλος, τοποθέτησε το κάθε outfit επάνω στο κρεβάτι σου, ώστε να μπορέσεις να τα δεις συνολικά. Στη συνέχεια, τύλιξε ξεχωριστά το κάθε look (χωρίς τα παπούτσια φυσικά). Tα ρούχα είναι λιγότερο πιθανό να τσαλακωθούν με αυτόν τον τρόπο και κάθε σύνολο θα είναι έτοιμο να το φορέσεις. Φρόντισε να φορέσεις τα πιο βαριά σου παπούτσια στο ταξίδι, ώστε να μη χρειαστεί να τα μεταφέρεις.

ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Έχοντας τα παραπάνω tips στο μυαλό σου, μπορείς να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου. Εμείς για να σου το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο σου συγκεντρώσαμε τα 12 κομμάτια που μπορείς να πάρεις μαζί σου για την πιο stylish εξόρμηση!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις προτάσεις μας…

Read More

And More