Τα μαθές τα νέα; Η Αnna dello Russo σχεδιάζει για την H&M!

Αν υπάρχει μία fashion director στον κόσμο η οποία είναι super star αυτή αναμφισβήτητα είναι η Anna dello Russo. Η πολύ γνωστή ιταλίδα στιλίστρια η οποία ξεκίνησε την καριέρα στην Ιταλική Vogue και πλέον διευθύνει την εικόνα της Ιαπωνκής Vogue, Vogue Nippon, αποφάσισε να συνεργαστεί με την πολύ γνωστή αλυσίδα ρούχων H&M.


Λαμπερή και χωρίς αναστολές, σικ και παιχνιδιάρικη, η γκάμα εκφράζει την αγάπη της Dello Russo για τα διακοσμητικά στοιχεία. Θα διατίθεται από τις 4 Οκτωβρίου 2012, στο αποκορύφωμα των παγκόσμιων fashion weeks, σε περίπου 140 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο. Η συλλογή περιλαμβάνει κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, παπούτσια, τσάντες και μια βαλίτσα trolley, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της Η&Μ να αποκτήσουν μοναδικό στυλ σε προσιτή τιμή.

H ίδια δήλωσε για την συνεργασία αυτή: «Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία. Είναι η πρώτη φορά που η Η&Μ συνεργάζεται με μια Fashion Director σ’ ένα ειδικό project. Είναι ένδειξη μιας σημαντικής εξέλιξης στο χώρο της μόδας και είμαι κατενθουσιασμένη, αλλά και με τιμάει που με διάλεξαν να είμαι επικεφαλής της δουλειάς αυτής. Θέλησα να δημιουργήσω λαμπερά αξεσουάρ που είναι πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς. Ως στυλίστρια ξέρω ότι τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Είναι η προσωπική πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Μ’ αυτά τα κομμάτια όλοι μπορούν να «παίξουν» μετατρέποντας μια συνηθισμένη μέρα σε μια φανταστική μέρα μόδας», λέει η Anna Dello Russo.

Eμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με αγωνία τα στολίδια που μας ετοίμασε η Anna dello Russo αφού η αισθητική της είναι αρκετά επιβλητική αγαπάει τα χρυσά και τα εντυπωσιακά κομσήματα.

Read More

And More