Τα νέα μαγιό της Joan Smalls μας έχουν ενθουσιάσει

Σε είχα προειδοποιήσει πως η Joan Smalls ετοιμαζόταν να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα και να γίνει σχεδιάστρια εσωρούχων και μαγιό. Και πλέον έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ολοκληρωμένη συλλογή της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως! Η ίδια δημιούργησε μια προσιτή συλλογή εσώρουχων και μαγιό σε συνεργασία με το brand “Smart and Sexy”, το οποίο πωλείται στα Walmart. Παρόλο που η Smalls εμφανίστηκε στις διαφημιστικές καμπάνιες της μάρκας το 2017, η συνεργασία σηματοδοτεί τον ντεμπούτο ρόλο της ως σχεδιάστρια.

“Η Smalls έχει μια ωραία αισθητική”, λέει η ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ariela Balk. “Καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει ώστε να φαίνονται όμορφες οι γυναίκες με κάθε σιλουέτα”.

Από την πλευρά της, η Smalls είναι εξίσου ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με το brand, ειδικά επειδή θα της δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσει προϊόντα που θα είναι προσιτά για όλους. “Έχω ερωτευτεί το γεγονός ότι η συλλογή μπορεί να ικανοποιήσει γυναίκες όλων των μεγεθών σε προσιτές τιμές”, λέει η Joan.

Ένα από τα σουτιέν της συλλογής θα πωλείται στα 15 δολάρια. Οπότε με σιγουριά μιλάμε για μια αρκετά προσιτή συνεργασία. Η Joan Smalls x Smart and Sexy θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Walmart την άνοιξη του 2018. Μέχρι στιγμής όμως μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες λήψεις της καμπάνιας.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More