Τα παπούτσια της Ashley Olsen που θα φορέσουμε οπωσδήποτε την επόμενη σεζόν!

Υπάρχουν μερικά στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίσουν άνετα το στιλ των Olsen. Σκούρα χρώματα, oversized γραμμές, ανδρόγυνο ύφος. Οκ, πολλές από εσάς μπορεί να θεωρείται λίγο “χύμα” το όλο styling (παρόλο που είναι πανάκριβο), αλλά οι δίδυμες σχεδιάστριες έχουν μια ξεχωριστή αισθητική που αξίζει να ασχολούμαστε που και που.

Μια πρόσφατη εμφάνιση της Ashley Olsen, για παράδειγμα, κρύβει μια σούπερ stylish ιδέα που κατά πάσα πιθανότητα θα φορέσεις και θα φορέσω το χειμώνα που μας έρχεται. Η petite Ashley επέλεξε ένα total look σε oversized γραμμή (για ακόμα μια φορά) το οποίο συνδύασε με λευκά biker boots, τύπου Dr. Martens. Δεν είναι όμως Dr. Martens, αν και μοιάζουν πολύ. Τα συγκεκριμένα booties είναι από την προσωπική συλλογή των αδελφών Olsen, The Row, και η τιμή τους ανέρχεται στις 1,145 λίρες. Επιπλέον, παρόμοια booties λανσάρει και ο οίκος Alexander McQueen.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει την Kendall Jenner, την Emily Ratajkowski και την Gigi Hadid (σου το είχα γράψει κιόλας) να φορούν αυτά τα biker boots σε διάφορα χρώματα. Μπορείς λοιπόν να καταλάβεις ότι αυτή είναι μια από τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν πολύ την ερχόμενη σεζόν.

Read More

And More