Τα ρούχα που ένας στυλίστας θα πετούσε από την ντουλάπα σου!

Πως θα σου φαινόταν να ερχόταν στο σπίτι ένας ειδικός και να σου έλεγε τι πρέπει να πετάξεις από την ντουλάπα σου, ώστε να έχεις αυτά που πρέπει για να δημιουργείς εύκολα τα σωστά σύνολα κάθε μέρα;

Σίγουρα υπάρχον κάποιοι βασικοί κανόνες, δηλαδή στο τέλος της σεζόν διώχνουμε τα χειμερινά και βάζουμε τα καλοκαιρινά, και συχνά κάνουμε τσεκ τι δεν φοράμε ώστε να τα δώσουμε. Πέρα όμως από αυτά έχουμε και κάποιες κινήσεις mat, που ένα στυλίστας θα έκανε αν ερχόταν στην ντουλάπα σου. Είσαι έτοιμη;

 

1.Πέτα τζιν που δεν σου κάνουν πια

Σίγουρα έχουμε όλες πολλά τζιν στιβαγμένα στην ντουλάπα μας, και σίγουρα 3 από αυτά δεν τα φοράμε 3 σεζόν τώρα. Καιρός να τα βγάλεις και να να τα δώσεις. Το τζιν είναι κάτι που αν σταματήσεις να σου εφαρμόζει σωστά δεν υπάρχει λόγος να το κρατάς!

 

2.Πέτα ψηλοτάκουνα που δεν μπορείς να περπατήσεις

Όσο και να τα έχεις αγαπήσεις στο παρελθόν, τώρα πια δεν μπορείς να κάνεις βήμα με αυτά. Είναι επώνυμα, είναι ακόμη cute, δυστυχώς όμως δεν αντέχεις να τα φοράς πάνω από 10 λεπτά. Πρέπει να τα αποχωριστείς. Κάνε χώρο και τα καινούργια έρχονται!

 

3.Μπλούζες που έχουν χάσει το χρώμα τους.

Με τις συχνές πλύσεις, με τον ήλιο, με τις πολλές χρήσεις, πολλά top έχουν χάσει την αρχική τους απόχρωση. Δεν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσεις. Το top πρέπει να είναι πάντα σε άψογη φόρμα, καθαρό και να φαίνεται καινούργιο. Αποχωρίσου όσα έχουν χάσει το χρώμα τους και επένδυσε σε νέα.

Read More

And More