Τα τέσσερα fashion items που όλος ο κόσμος αγόρασε εξαιτίας της Meghan Markle

Σε δύο εβδομάδες περίπου είναι ο γάμος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι. Ενώ λοιπόν, η Meghan μας έχει αφήσει να μαντέψουμε τι θα φορέσει, αφού η ίδια δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το νυφικό της, ταυτόχρονα με τις στιλιστικές της επιλογές βοηθάει τα καταστήματα και τα online shops να ξεπουλήσουν. Ναι ναι, ότι φοράει βρίσκεται in stock μέσα σε λίγες μέρες.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, οι αγορές σε μερικά κομμάτια που φόρεσε η Meghan αυξήθηκαν και οι αριθμοί που θα αντικρίσεις είναι σίγουρα εντυπωσιακοί. Πριν περάσουμε να δούμε αυτά τα τέσσερα fashion pieces, θέλω να σου πω ότι τουλάχιστον το ίδιο δεν πρόκειται να συμβεί με το νυφικό της, αφού θα είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνη, ούτε και με τα bridal accessories και κοσμήματα, αφού θα είναι μέρος της κληρονομιάς της βασιλικής οικογένειας. Ας περάσουμε τώρα στο κυρίως θέμα…

 

Η τσάντα του οίκου Gucci αξίας 625 λιρών

Το πρώτο item στη λίστα είναι αυτή η τσάντα του οίκου Gucci, που σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 214%, από τη στιγμή που τη φόρεσε η Meghan Markle.

 

To Mackage παλτό αξίας 552 λιρών

Το συγκεκριμένο παλτό που θεωρείται αρκετά διαχρονικό κομμάτι, φαίνεται να είχε περάσει απαρατήρητο στο κοινό, μέχρι που το φόρεσε η Markle. Οι πωλήσεις του μετά από την εμφάνισή της αυξήθηκαν κατά 193%.

 

Η τσάντα του οίκου Mulberry αξίας 625 λιρών

Αυτή η τσάντα του οίκου Mulberry διαθέτει ένα χρυσό λουράκι, το οποίο η Meghan αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει. Η ίδια το φόρεσε σαν clutch και μετά από αυτήν την εμφάνιση οι πωλήσεις της τσάντας αυξήθηκαν κατά 95%.

 

To Burberry παλτό αξίας 1,995 λιρών

Το τελευταίο και ίσως πιο ακριβό item σε αυτήν τη λίστα, αφού η τιμή του είναι λίγο “τσουχτερή”. Αυτό βέβαια, δεν επηρέασε το γυναικείο κοινό, αφού οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 80%.

Read More

And More