Τα βασικά στοιχεία της νέας συλλογής του Givenchy που αξίζει να ξέρεις!

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται κι εμείς καθημερινά σε ενημερώνουμε με όλα όσα συμβαίνουν στην γαλλική πρωτεύουσα και στα fashion events. Ο οίκος Givenchy πριν από μερικές ώρες έδειξε τη νέα του συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018/2019, η οποία είναι η δεύτερη που έχει σχεδιαστεί από την Clare Waight Keller που αντικατέστησε τον Riccardo Tisci.

Ανάμεσα στα φώτα, στον κόσμο, στα μοντέλα και στα ποικίλα looks, προσέξαμε τέσσερα στοιχεία στη συλλογή που αξίζει να εμβαθύνουμε. Είναι οι λεγόμενες τάσεις της νέας σεζόν που ο οίκος λανσάρει και είμαστε σίγουρες ότι θα τολμήσουμε να τις εντάξουμε στο στιλ μας, όταν πια θα έχουμε αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

Πάμε να δούμε αναλυτικά…

 

Η ποικιλία των animal prints

Από την λεοπάρδαλη, μέχρι τη ζέβρα και όλο το ζωικό βασίλειο, τα animal prints ήταν ένα βασικό χαρακτηριστικό της νέας συλλογής, το οποίο είδαμε πάνω σε πανωφόρια και πουλόβερ. Σε κάποια looks συνδυάστηκε με μαύρο vinyl και σε κάποια άλλα με ρίγες, δημιουργώντας mix & match αποτέλεσμα.

 

Η επιστροφή των oversized φιόγκων

Οι μεγάλοι φιόγκοι επιστρέφουν και διακοσμούν τα φορέματα και τους ώμους των τοπ. Αυτήν την τάση την είδαμε και σε άλλους οίκους, όπως ο Saint Laurent που την υιοθέτησε στα night look που παρουσίασε. Μήπως, λοιπόν, πρόκειται για το next big thing?

 

Λάμψεις και κρόσσια

Ενάντια σε μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που υποδηλώνει τις άγριες νύχτες διασκέδασης, η σχεδιάστρια του οίκου, Clare Waight Keller, αποφάσισε να προσθέσει λάμψη και χρώμα στα σε κάποια looks, δημιουργώντας το απόλυτο party outfit.

 

Επιρροές από τo 1980

Η τάση των 80s έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι και αυτό το καταλαβαίνουμε από την τελευταία συλλογή του Givenchy. Χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό και το μπλε του παγονιού, όπως και οι τονισμένες μέσες, μας γυρνάνε πίσω σε αυτήν την εποχή.

Read More

And More