Τάμτα: Τι κοινό μπορεί να έχει η εμφάνισή της στα Mad VMA με την Kim Kardashian;

Η Τάμτα είναι από τις πιο τολμηρές, αντισυμβατικές και ενημερωμένες διάσημες στην ελληνική showbiz, όσον αφορά στη μόδα και το στιλ. Οι δημόσιες εμφανίσεις της κάθε φορά κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας, αφού η ίδια καταφέρνει με το προσωπικό της γούστο να αναδείξει κάθε look και να το αποθεώσει όπως καμία άλλη.

Όλα όσα προαναφέρθηκαν αφορούν και την εμφάνιση που έκανε εχθές στο βράδυ στα Mad VMA, που σε συνεργασία με την επιτυχημένη στιλίστρια, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα outfit που σίγουρα θα γράψει ιστορία στην ελληνική μόδα για δύο λόγους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Τάμτα επέλεξε ένα mini dress με bandage και μεταλλικά στοιχεία, το οποίο είχε σχεδιάσει ο Gianni Versace για την Donatella λίγο πριν το θάνατό του. Πρόκειται για ένα vintage κομμάτι που συνδυάστηκε με vintage γυαλιά ηλίου GIANFRANCO FERRE, Balmain γόβες με vintage αλυσίδες στον αστράγαλο και μια chain bag Versace από τα NAK. Όπως είχε δηλώσει η Τάμτα στο λαμπερό πάρτι που είχε διοργανώσει το Tlife, τις αρέσουν πολύ τα vintage στοιχεία και πάντα τα προσθέτει στις εμφανίσεις της.

Σε αυτό το σημείο όμως θα σου θέσω την εξής ερώτηση: Μήπως έχεις δει ξανά αυτό το φόρεμα κάπου; Ναι ναι, η Kim Kardashian είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο vintage dress όταν εμφανίστηκε στο after party του Met Gala.

H Kim είχε επιλέξει να το συνδυάσει με PVC γόβες, ένα ponytail και εντυπωσιακό μακιγιάζ, τραβώντας έτσι όλα τα βλέμματα.

Πριν ολοκληρωθεί αυτό το θέμα αξίζει να πούμε συγχαρητήρια στην Τάμτα για το μοναδικό της στιλ, τις επιλογές που κάνει και που πάντα μας εμπνέουν, αλλά και για τη συγκεκριμένη επιλογή ρούχου που είναι τόσο σημαντική μιας και κρύβει όλο αυτό το το υπόβαθρο που σου προανέφερα.

Read More

And More