Το τέλειο look που θα φορέσουμε αυτό το σουκού

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και ήδη έχεις πολλές προτάσεις για το τι θα κάνεις. Shopping με τις φίλες, καφές με την αδερφή σου, φαγητό με τους γονείς σου και έπειτα early drinks με την παρέα σου. Κάθε σκ το πρόγραμμά σου είναι κάπως έτσι… δηλαδή κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου το πρωί και ξαναπατάς αφού έχει περάσει 12 το βράδυ.

Όταν ξεκινάει το weekend όμως, έχεις έναν προβληματισμό! Τι θα φορέσεις για να είσαι άνετη, στιλάτη, να καταφέρεις να “προσαρμοστείς” σε όλες αυτές τις περιστάσεις και να αντεπεξέλθεις στις καιρικές συνθήκες που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει αν θα βρέχει ή αν θα έχει ήλιο. Εμείς είμαστε εδώ και για ακόμα μια φορά θα σε βοηθήσουμε να βγεις εκτός σπιτιού με τέλειο look, το οποίο είδαμε στο pinterest και λειτούργησε για εμάς ως πηγή έμπνευσης. Πάμε να ξεκινήσουμε…

Αυτήν την εποχή, το κομμάτι που με δυσκολία λείπει από τα σύνολά μας είναι το κιμονό! Βγάλ’ το λοιπόν από την ντουλάπα, φόρεσέ το με ένα blue jeans (κατά προτίμηση όχι skinny), και από πάνω πρόσθεσε το αγαπημένο σου λευκό t-shirt.

Πάμε στα αξεσουάρ τώρα, που ίσως είναι και το πιο σημαντικό σε αυτό το styling. To super hot accessory που πρέπει να επιλέξεις είναι μια belt bag. Την αγαπάς, την αγαπάμε και δεν παίζει να λείπει από αυτήν την εμφάνιση. Σε σκουλαρίκια διάλεξε κάτι εντυπωσιακό, αλλά όχι υπερβολικό, ενώ σε γυαλιά ηλίου ένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα αρκεί. Σε παπούτσια θέλουμε κάτι σε φλατ για άνεση και ξεχωριστό style, όπως point toe μπαλαρίνες. Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζουν ιδανικά και τα medium heeled mules ή γόβες.

Read More

And More