Τέσσερα στιλάτα wedding looks που είδαμε στο instagram. Πάρε ιδέες

Ανοίγεις το καρνέ σου και αντιλαμβάνεσαι ότι τα ΣΚ σου είναι “κλεισμένα” από γάμους φίλων, συγγενών κ.λ.π. Και τα προσκλητήρια συνεχίζουν να έρχονται ταχυδρομικά! Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστείς αρκετά looks και αρκετές ιδέες για αυτές τις formal περιστάσεις. Πάντα σε προβληματίζει τι θα φορέσεις και τι να μην επιλέξεις για να είσαι σωστή στιλιστικά. Είτε είσαι μια απλή καλεσμένη, είτε είσαι η κουμπάρα, η στενή φίλη, η μητέρα, η αδερφή του γαμπρού ή της νύφης!

Εγώ τσέκαρα μέσα από το instagram τέσσερα σύνολα και αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σου για να πάρεις ιδέες. Πάμε να δούμε…

 

Σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο σε νησί ή στην παραλία, μπορείς άνετα να φορέσεις ένα maxi floral φόρεμα και flat σανδάλια. Προσπάθησε να είναι από φίνο ύφασμα το φόρεμά σου.

 

Μια εξίσου στιλάτη επιλογή είναι να διαλέξεις ένα φόρεμα σε κόκκινο χρώμα και σε ίσια γραμμή και να το αναδείξεις με point toe flats.

 

Μην φοβηθείς να φορέσεις το ροζ ακόμα και σε γάμο. Ένα φόρεμα με statement sleeves είναι σούπερ επιλογή.

 

Τέλος, για εσένα που είσαι πιο κλασικός τύπος, μην διαστάσεις να φορέσεις ένα κοστούμι και να παίξεις με τις ασπρόμαυρες αποχρώσεις.

Read More

And More