Τέσσερα τέλεια looks που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις από τους Αγγέλους της Victoria’s Secret

Κοίταξε πως έχουν τα πράγματα! Κάποιες φορές στερεύουμε από στιλιστικές ιδέες. Βλέπουμε τα ρούχα στην ντουλάπα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, πως να το συνδυάσουμε. Για αυτό το λόγο όμως υπάρχουν τα street styles και οι διάσημες για να παίρνουμε ιδέες.

Σήμερα λοιπόν, θα δούμε πως μπορείς να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου κάνοντας copy τέσσερα τέλεια looks που έχουν ποστάρει στο instagram οι Άγγελοι της Victoria’s Secret. Τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ που φορούν τα έχεις ήδη, οπότε το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να μετακινηθείς προς τα κάτω…

 

Για να αποκτήσεις το look της Romee Strijd, θα χρειαστεί να φορέσεις το floral mini φόρεμά σου με μια ξύλινη τσάντα. Μπορείς να προσθέσεις μια vintage πινελιά στο σύνολο με τα tiny sunglasses σου.

 

Η Elsa Hosk φόρεσε ένα slip dress με λευκά sneakers. Αυτό που μας αρέσει πολύ είναι που επέλεξε μια mini cross body bag σε κοντό μήκος. Και αυτό το μοντέλο ολοκλήρωσε το σύνολό της με tiny sunglasses σε cat eye style.

 

To σεμιζιέ ή wrap φόρεμά σου θα δείξει τέλειο αν το συνδυάσεις με lace up πέδιλα. Δες το look της Martha Hunt και τσέκαρε πόσο θηλυκό και ρομαντικό είναι ταυτόχρονα.

 

Τέλος, αν έχεις ένα mini printed dress επέλεξε να το αναδείξεις με flatform sandals, όπως η Sara Sampaio. Έτσι θα δώσεις cool style στο φόρεμά σου και θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά.

Read More

And More