Τέσσερα top που θα ανανεώσουν το λευκό παντελόνι σου!

Αν σε ρωτούσαν ποιο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό παντελόνι, τότε η απάντηση θα ήταν μία: το λευκό. Το έχεις σε διάφορες εκδοχές, όπως φαρδύ, crop και zip culotte και, ναι, το φοράς αποκλειστικά το καλοκαίρι και μάλιστα κυρίως στην πόλη τα πρωινά. Έρχεται, όμως, μία στιγμή που μάλλον νιώθεις ότι το έχεις φορέσει με όλους του πιθανούς τρόπους και δεν έχεις άλλη έμπνευση για νέους συνδυασμούς. Γι’ αυτό είμαι εδώ και σήμερα θα σου πω τέσσερις νέους τρόπους να το φορέσεις ξανά, επενδύοντας σε διαφορετικά top που ίσως έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Πάμε να τα δούμε μαζί

1.Χρωματιστό


Nαι, έχεις ήδη πέντε χρωματιστά top που τα φοράς με το παντελόνι σου, αλλά τώρα θα σου πω για αυτό το χρώμα που του δίνει άλλο επίπεδο! Το λες tan, το λες μπορντό, το λες κεραμιδί, όπως και να το πεις δεν έχει σημασία! Το σημαντικό είναι ότι ταιριάζει τέλεια στο λευκό παντελόνι και σίγουρα θα του δώσει new style!

2.Sporty


Είναι κοντό αμάνικο και έχει net details! Το συνδυάζεις με το παντελόνι σου και φοράς flatforms ή τις αγαπημένες σου slides! Backpack ή λευκή leather bag για τσάντα είναι super.

3.Kρουαζέ


Πολύ καλή επιλογή για office looks! Διάλεξε ένα με χρώμα για να κάνει αντίθεση με το παντελόνι σου και συνδύασε σίγουρα leather belt και strappy sandals.

4.Lingerie


Aυτό το έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου, αν μας διαβάζεις, και πάει τέλεια με το λευκό παντελόνι! Δημιούργησε ένα chic total white look και ανέδειξε το μαύρισμά σου.

Read More

And More