Τέσσερις φορές που η Kim Kardashian “υπέκυψε” στο Barbie Style

Η Kim Kardashian έχει γίνει καθημερινό θέμα συζήτησης για εμάς τα κορίτσια της μόδας… και όχι τυχαία! Η σταρ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ που τις περισσότερες φορές δεν γίνεται να μας περάσει απαρατήρητο και πάντα καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα όλων, είτε με τις πιο τολμηρές εμφανίσεις που κάνει, είτε με το ιδιαίτερο γούστο που έχει και αποτυπώνει στα looks της.

Αυτήν τη φορά θα ασχοληθούμε με τέσσερις εμφανίσεις που έχει κάνει και έχουν ένα κοινό… βασίζονται όλες στο barbie style! Εκτός όμως από αυτό, όλες έχουν σαν χαρακτηριστικό το millennial pink χρώμα.

Πάμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες!

 

Στα γενέθλια της Kylie Jenner, η Kim είχε επιλέξει ένα ροζ mini dress με cut στο σημείο της κοιλιάς, το οποίο είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη το brand Yeezy. H Kim έδωσε ’80s αποτέλεσμα με metallic pink πέδιλα και έκανε την ανατροπή με μια κόκκινη tote bag.

 

Ενώ η Kim απολάμβανε τις διακοπές της πάνω στο γιοτ, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φοράει μια skinny ολόσωμη φόρμα σε neon pink απόχρωση. Ένα ακόμα κομμάτι της γκαρνταρόμπας της που θυμίζει την Barbie αλλά και τη δεκαετία των ’80s.

 

Σε μια πρόσφατη εμφάνιση είχε επιλέξει ένα millennial pink φόρεμα από latex texture, το οποίο επέλεξε να συνδυάσει με PVC γόβες κι ένα extravagant clutch. Κι εδώ ταιριάζει ο στίχος “I’m a Barbie girl, in the Barbie world. Life in plastic, it’s fantastic”.

 

Τέλος, η Kim δημιούργησε ένα athleisure style με βασικά κομμάτια μια ποδηλατική βερμούδα και φυσικά ένα ροζ hoodie. Είναι γεγονός ότι το Barbie Style μπορεί να ενταχθεί και σε sporty εμφανίσεις.

Read More

And More