Θέλεις να πετύχεις το τέλειο mix & match look; Τσέκαρε αυτή την ιδέα

Αν μπορούσαμε κάπως να χαρακτηρίσουμε αυτά τα χρόνια, σίγουρα θα λέγαμε ότι είναι η εποχή των media, των bloggers, των vloggers και των influencers. Σίγουρα έχεις κι εσύ μια αγαπημένη blogger. Κάθε κορίτσι που αγαπάει τη μόδα, επηρεάζεται, παρακολουθεί και φυσικά ακολουθεί στο instagram ένα κορίτσι… που αγαπάει κι αυτό τη μόδα. Τη λεγόμενη blogger δηλαδή.

Μια από τις αγαπημένες μου είναι η Caroline Daur. Το κορίτσι από τη Γερμανία που έχει πάθος με τα ρούχα και τα αξεσουάρ, τα ταξίδια και γενικά το lifestyle. Η Caroline έχει πολλά να μας διδάξει. Έχει στιλ, τύπο, προσωπικότητα και πάντα αποτυπώνει όλα αυτά τα στοιχεία στα looks της.

Σε μια εμφάνιση μας έδωσε μια σούπερ ιδέα. Μια ιδέα που αν την τολμήσεις σίγουρα θα βγεις κερδισμένη. Βασικά κομμάτια ήταν ένα πουά τοπ με puffer sleeves σε crop γραμμή. Και τώρα πιστεύεις ότι το συνδύασε με κάποιο jean. Όχι! Επέλεξε να το συνδυάσει με μια floral φούστα δημιουργώντας το τέλειο mix & match style. Για ισορροπία, αποφάσισε να ολοκληρώσει με ένα ζευγάρι black shoes. Τσέκαρε την εμφάνισή της και παραδειγματίσου…

Κράτα το

Read More

And More