Θυμάσαι τα Buffalo trainers; Επέστρεψαν ξανά στη μόδα

Οι περισσότεροι έφηβοι της δεκαετίας του ’90, είχαν μια σχετικά παράλογη επιθυμία να κατέχουν ένα ζευγάρι Buffalo trainers. To γνωστό συγκρότημα Spice Girls, συχνά υποστήριζε αυτά τα ιδιαίτερα παπούτσια και σχεδόν σε κάθε τους εμφάνιση τα φορούσαν, παρόλο που φημολογείται ότι η Victoria Beckham τα μισούσε πάντα.

Ας έρθουμε στο τώρα και στα τέλη του 2017! Η “αναγέννηση” των Buffalo trainers είναι επίσημα ολοκληρωμένη και αυτή τη φορά “τοποθετούνται” σε ένα περιβάλλον υψηλής μόδας. Από σήμερα (Παρασκευή 24 Νοεμβρίου), το πολυτελές κατάστημα Browns Fashion θα πουλήσει μόνο δύο από τα κλασικά Buffalo και -ναι- υπάρχει ήδη λίστα αναμονής.

“Τα Buffalos ήταν τα αγαπημένα παπούτσια της δεκαετίας του ’90, αλλά και όλων των εποχών, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη για την επιστροφή τους”, δήλωσε η Ida Petersson, σύμβουλος αγορών των Browns. “Είχαμε μια απίστευτη ανταπόκριση από τους πελάτες μας που ζήτησαν να προστεθούν στην λίστα αναμονής και σίγουρα θα αγοράσω και τα δύο ζευγάρια. Θα τα φορέσω είτε με ένα μαύρο vinyl παντελόνι είτε με ένα φόρεμα, όπως έκαναν οι Magda B, Vetements ή Balenciaga”.

Read More

And More