Τι κοινό έχουν η JLo, η Gigi Hadid, η Dua Lipa και η Khloe Kardashian; (hint: ίσως το ίδιο ρούχο;)

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, στο πιο πρόσφατο αλλά και πιο μακρινό παρελθόν, θα θυμηθούμε πάρα μα πάρα πολλές διάσημες να φορούν ίδιο ρούχο με κάποια άλλη σταρ! Αυτό έχει συμβεί σε street style εμφανίσεις, αλλά και στο κόκκινο χαλί.

Το σημερινό θέμα όμως, είναι λίγο διαφορετικό! Δεν θα αναφερθούμε σε δύο σταρ που φόρεσαν το ίδιο ρούχο, αλλά σε τέσσερις πολύ διάσημες που φαίνεται να έχουν αδυναμία σε μια συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα. Ποιες είναι αυτές; Όπως σου είπα και στον τίτλο, πρόκειται για την Jennifer Lopez, την Dua Lipa, την Khloe Kardashian και την Gigi Hadid.

Σε κάποιες από τις τέσσερις περιπτώσεις το μοτίβο της ολόσωμης φόρμας δεν είναι ίδιο. Αυτό που έχουν κοινό όμως, είναι ο οίκος που κρύβεται πίσω από αυτές τις δημιουργίες, αλλά και η γραμμή που είναι τόσο skinny, όσο και η στολή ενός δύτη. Αυτήν τη jumpsuit δημιούργησε ο ιταλικός οίκος Versace και όπως φαίνεται έχει κλέψει την καρδιά των σταρ.

 

Πρώτη από όλες τη φόρεσε η Gigi Hadid στα Fashion Awards και επέλεξε να τη συνδυάσει με κόκκινες γόβες δημιουργώντας έτσι ένα pop art αποτέλεσμα. Η Gigi επέλεξε την jumpsuit με τα πολλά χρώματα και ακανόνιστα σχέδια που μοιάζει με έργο αφηρημένης τέχνης.

 

Την ίδια jumpsuit ακριβώς είχε φορέσει λίγο μετά και η Dua Lipa. Ναι, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να επιλέξει ένα κομμάτι που έχει ήδη φορεθεί από διάσημη, και προσπάθησε να δώσει τη δική της πινελιά με mules που έχουν ακριβώς το ίδιο μοτίβο με τη φόρμα.

 

Συνεχίζουμε με την Khloe Kardashian. Η Khloe φόρεσε την ίδια ολόσωμη φόρμα, μόνο που το μοτίβο ήταν διαφορετικό με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις. Για την ακρίβεια, πάνω στην jumpsuit ήταν αποτυπωμένα τα κλασικά ’90s σχέδια του Versace που λάνσαρε εκείνη τη δεκαετία.

 

Τέλος, η Jennifer Lopez φόρεσε ακριβώς την ίδια ολόσωμη φόρμα με την Khloe, μόνο που τα prints είχαν διαφορετικό χρώμα.

Read More

And More