Τι κοινό έχουν οι εμφανίσεις της Kate Middleton στα βαφτίσια των παιδιών της;

Εάν υπάρχει κάτι που έχουμε προσέξει στις εμφανίσεις της Kate Middleton, είναι ότι δηλώνει τεράστιος οπαδός του traditional style. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία συχνά φοράει ξανά και ξανά τα ρούχα που ήδη υπάρχουν στην ντουλάπα της, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα βαφτίσια του τρίτου της παιδιού, του Πρίγκιπα Λούις. Για την χαρούμενη περίσταση η Kate επέλεξε ένα αιθέριο και λευκό φόρεμα Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με μια heandband Jane Taylor.

Οκ, όλος ο κόσμος κοιτούσε το χαριτωμένο μωράκι, αλλά εμείς αποφασίσαμε να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο στο look της Kate, σαν γνήσια κορίτσια που λατρεύουν τη μόδα. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι η Kate και στις τρεις βαφτίσεις των παιδιών της, επιλέγει κάτι συγκεκριμένο στα σύνολά της, χωρίς όμως να το επιβάλλει το πρωτόκολλο. Σαν να προσπαθεί να ξεκινήσει μια δική της παράδοση.

Τι εννοώ; Η Kate όταν βαφτίστηκε ο Prince George φόρεσε ένα φόρεμα σε χρώμα που θύμιζε ανοιχτή ώχρα, ενώ στα βαφτίσια της Princess Charlotte φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, όπως και στα βαφτίσια του Prince Louis.

Τυχαίο ή μήπως η Kate επιλέγει αυτήν τη χρωματική παλέτα που συμβολίζει τη νέα αρχή;

Read More

And More