“Τι να φορέσω και πως;” Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE απαντάνε στις στιλιστικές απορίες σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Κορίτσια του Τlife γεια σας!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω σε τι σωματότυπους πηγαίνουν φορέματα όπως αυτά που σας επισυνάπτω.
Είμαι 1,62, 52 κιλά, με αναλογίες 95-80-90. Θα μπορούσα να τα φορέσω;;;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!



Απάντηση

Φίλη μας τα maxi φορέματα γενικά κολακεύουν τις περισσότερες, το σωστό βέβαια είναι να δοκιμάσεις και να δεις ποιο σου πάει καλύτερα. Οι αναλογίες σου είναι αρκετά ισορροπημένες οπότε αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να βρεις το ιδανικό ύφασμα και σχέδιο που σε αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Ερώτηση
Καλημέρα! Ευχαριστώ που πάντα απαντάτε στα μηνύματά μου. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε συνδυασμούς με κοραλί ψηλοτάκουνα πέδιλα?

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/12-6/coral-sandals.jpg
Απάντηση
Φίλη μας φόρεσε τα κοραλί ψηλοτάκουνα πέδιλα σου με λευκά σύνολα, με floral φορέματα ή φούστες αλλά και με denim σορτσάκια σε σκούρη απόχρωση και πουκάμισα σε ανδρικό στιλ.


Ερώτηση

Γεια σας. Μπορείτε να μου πείτε με τι θα μπορούσα να συνδυ’ασω τα ψηλά gladiator σανδάλια σε επίσημη έξοδο; Πχ. με κάποιο από τα παρακάτω φορέματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Απάντηση
Φίλη μας τα ψηλά gladiators θέλουν λίγο προσοχή. Aπό τις φώτο που μας έχεις στείλει το maxi φόρεμα με το σκίσιμο είναι το πιο safe για βραδινές εμφανίσεις. Γενικά σέταρε τα με ψηλόμεσα σορτσάκια και αέρινα τοπ με mini φορέματα σε γραμμή άλφα με mini a- line φούστες και ωραία θηλυκά top.

Ερώτηση
Γεια σας! Τέλος Ιουνίου θα βαφτίσω τα δίδυμα αγόρια μου και αγόρασα ένα μακρύ μπεζ φόρεμα. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα ταίριαζε να το συνδυάσω; Επισυνάπτω τη φωτογραφία του φορέματος.
Ευχαριστώ πολύ!

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/12-6/dre.jpg

Ερώτηση
Φίλη μας πολύ ωραίο το φόρεμα σου, μπορείς να το φορέσεις nude ή λευκά πέδιλα με medium τακούνι και από κοσμήματα δεν χρειάζεται πολλά αφού η μεταλλιζέ του απόχρωση και η δαντέλα είναι ήδη αρκετά. Αν θέλεις βάλε διακριτικά σκουλαρίκια και πιασε τα μαλλιά σου χαλαρά για ένα stylish αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Στις αρχές Ιουλίου έχω το γάμο του πρώτου μου ξαδέλφου σε παραλιακό ξωκλήσι, αλλά ο γάμος θα είναι αρκετά glamorous. Είμαι 24 χρονών και έχω αγοράσει το φόρεμα της φωτογραφίας. Θα ήθελα να μου προτείνετε με τι παπούτσια να επιλέξω να το συνδυάσω – έχω ψηλοτάκουνα σανδάλια με μαύρες και ασημί λεπτομέρειες. Επίσης, με τι αξεσουάρ, μαλλιά και μακιγιάζ.
Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι το πόσο πρέπει να κοντύνω το φόρεμα, ώστε ούτε να το πατάω αλλά ούτε το φόρεμα να χάσει.
Ευχαριστώ πολύ

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/12-6/Capture.PNG

Απάντηση
Φίλη μας τα πέδιλα που έχεις λογικά ταιριάζουν με το φόρεμα αλλά λόγω του location μήπως να σκεφτείς και την εκδοχή μιας πλατφόρμας; Τώρα το μήκος του έχει να κάνει με το πως πέφτει με το παπούτσι που θα επιλέξεις τελικά απλά σκέψου αν ειναι πολύ μακρύ δεν θα σε βοηθάει πολύ στο να κινείσαι.
Σε μαλλιά σίγουρα ένα πιάσιμο θα αναδείξει το πάνω μέρος του φορέματος αλλά αν τα προτιμάς κάτω φρόντισε να έχουν ενα chic χαλαρό στιλ και όχι υπερβολές.
Δώσε χρώμα στο σύνολο με ενα ματ χρωματιστό κραγιόν και κράτησε ένα silver clutch.

Ερώτηση
Γεια σας! Τέλη Ιουνίου ορκίζεται ο φίλος μου (στρατιωτική σχολή) και έχω επιλέξει ενα άσπρο φόρεμα σε γραμμή 50’s καθώς έχω σωματότυπο αχλάδι. Δεν ξέρω αν πρέπει να πιάσω τα μαλλιά μου σε ενα χαλαρό κότσο και να βάλω statement σκουλαρίκια ή να τα αφήσω κάτω (μεσαίο καρέ) και να φορέσω κολιέ. Θέλω πολύ τη γνώμη σας! Ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μας μην έχεις τόσο άγχος και οι δύο εκδοχές είναι πολύ ωραίες και ταιριάζουν στο στιλ του φορέματος. Αν θες την γνώμη μας τα μαλλιά κάτω καλοχτενισμένα και ένα ωραίο κολιέ είναι πολύ chic για την περίσταση.

Ερώτηση
Καλησπέρα στην ομάδα σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων και για το χρόνο και για τις συμβουλές σας! Πήρα μια φούστα που ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ωστόσο δεν είμαι σίγουρη πως να την συνδυάσω!
Θα ήθελα να τη φορέσω στο γραφείο αλλά και κάποιο βραδάκι για ποτό…
Είμαι 1,69 και 54 κιλά. Δήμητρα

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/12-6/unnamed.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/JUNE/12-6/unnamed1.jpg
Απάντηση
Δήμητρα η αγορά σου ειναι super. Τη φούστα αυτή θα την βάλεις κυρίως πρωί στο γραφείο- ιδανικά με λευκό τοπ ή πουκάμισο και γόβες πλατφόρεμες ή πέδιλα σε cream ή μαύρο ενώ για βράδυ με ένα ωραίο λευκό τοπ σε στιλ lingerie ή ένα crop top θα είναι ο τέλειος συνδυσμός.

Read More

And More