“Τι να φορέσω και πώς;” Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE απαντάνε στις στιλιστικές απορίες σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Βαπτίζω την κόρη μου σε 2 εβδομάδες και έχω αγοράσει το φόρεμα (χωρίς το top) και τα παπούτσια στις φωτογραφίες. Πως σας φαίνεται ως συνδυασμός? Τι μου προτείνετε για αξεσουάρ? Το φόρεμα στο πάνω μέρος είναι απλό τιραντάκι.

Aπάντηση
Μας αρέσει πολυ το σύνολο που έχεις επιλέξει για την βάφτιση, είναι πολύ chic για την περίσταση και για αξεσουάρ έχεις 2 επιλογές ανάλογα τι σου αρέσει και τι επιλέγεις συνήθως. Ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και τα δύο σε έντονο χρώμα για να δυναμώσεις το nude σύνολο σου.

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι 21 ετών και έχω να παρεβρεθώ σε έναν γάμο τον Σεπτέμβριο. Έχω διαλέξει ένα κόκκινο maxi φόρεμα σατέν με όλη την πλάτη έξω! Πιστεύετε ότι θα ταίριαζαν πέδιλα snakeskin; Αν μπορείτε προτείνετε μου και εσείς τι άλλα χρώματα ταιριάζουν!

Απάντηση

Φίλη μας ο συνδυασμός κόκκινο με snake skin είναι πολύ ενδισφέρων και μας αρέσει πολύ, απλά μην βάλεις κοσμήματα και αν θέλεις πιάσε τα μαλλιά σου για να φανεί η αποκαλυπτική πλάτη του ρούχου.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω τι θα ταίριαζε στιλιστικά σε ένα μάξι κοραλί φόρεμα κεντημένο στην περιοχή της μέσης. Μαλλιά, παπούτσια και αξεσουάρ;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.


Απάντηση
Φίλη μας τα μακριά φορέματα, ειδικά όταν είναι σε έντονο χρώμα και έχουν και κέντημα είναι από μόνα τους ένα ολοκληρωμένο look, δεν χρειάζεται να το φορτώσεις με αξεσουάρ και πολύ στιλάτα μαλλιά αλλά να το αναδείξεις κρατώντας τους τόνους χαμηλούς στο υπόλοιπο styling. Θα σου προτείναμε πέδιλα σε μπεζ απόχρωση και όχι πλατφόρμες, μαλλιά κάτω με ανάλαφρους κυματισμούς ή ένα απλό πιάσιμο. Σε κοσμήματα δεν θα βάλεις κάτι ενώ σε μακιγιάζ μην προσπαθήσεις να βρεις το ίδιο κραγιον με το χρώμα του ρούχου, τόνισε τα μάτια σου και βάλε nude απόχρωση στα χείλη.

Ερώτηση
Έχω ένα μακρύ φόρεμα με ασπρόμαυρη οριζόντια ρίγα και θα ήθελα να ρωτήσω αν πηγαίνει με μπεζ πλατφόρμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας το μπεζ είναι ένα βασικό χρώμα και πάει με όλα οπότε ναι θα μπορούσες να το βάλεις με το φόρεμα που μας περιγράφεις, όμως αν θες να κάνεις κάτι πιο εντυπωσιακό και πιο στιλάτο μία επιλογή με χρώμα όπως πράσινο ή κόκκινο θα ολοκλήρωνε με στιλ το outfit.

Eρώτηση
Κορίτσια γεια σας! Σας ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Είμαι 50 ετών και θα ήθελα να φορέσω αυτό το φόρεμα σε γάμο αρχές Σεπτέμβρη. Αρχικά πείτε μου αν φοριέται και αν ναι με τι παπούτσια-τσάντα-κόσμημα να το συνδυάσω; Ευχαριστώ! Εριέττα

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα που έχεις επιλέξει θα σου προτείναμε να μην το φορέσεις στον γάμο αφού είναι πολύ casual για την περίσταση. Αν έχεις αποφασίσει να βάλεις φόρεμα και κάτι πιο χαλαρό σε ύφος, διάλεξε κάτι μονόχρωμο όχι πολύ μίνι και όχι με πολλές extra λεπτομέρειες π.χ. βολάν ή απλικέ λουλούδια. Δες μερικές προτάσεις μας για την περίσταση και αν θέλεις ξαναμιλάμε.

Eρώτηση
Αγαπημένο Tlife, ακόμα μια φορά αφηνόμαστε στα χέρια σου. Έχουμε στενό φιλικό μας γάμο σε λίγες μέρες αρχές Σεπτέμβρη και προβληματίζομαι στο τι να βάλω. Είμαι 30 χρονών, 1.60, 65 κιλά, μελαχρινή, μαύρα μεσαίου μήκους μαλλιά, προς μακριά. Ο λόγος που προβληματίζομαι είναι γιατί είμαι στη διαδικασία όπου χάνω τα 10 περιτά κιλά τα οποία έβαλα και έτσι δεν ξέρω τι μπορώ να βάλω πραγματικά. Αντιλαμβάνομαι ότι όταν δεν νιώθεις πολύ καλά, τονίζεις τις δυνατές σου περιοχές, αλλά εγώ νιώθω ότι έβαλα λίγο, παντού, και έτσι δεν ξέρω τι θα με κολάκευε. Όπως και να χει, θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας αν έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένα styles, φωτογραφία θα βοηθούσε.
Συνεχίστε την καλή δουλειά! Από Κύπρο.

Απάντηση
Φίλη μας μέσα στην ερώτηση σου έχεις και την απάντηση. Πάντα τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία. Ακόμη και όταν δεν είμαστε στην καλύτερη μας φάση κάποια σημεία του σώματος εξακολουθούν να είναι γοητευτικά π.χ. πλάτη, πόδια ντεκολτέ. Δεν μπορούμε να είμαστε συγγκριμένες αν δεν εχουμε κάποια φωτό αλλά σου προτείνουμε να αποφασίσεις τι θες να βάλεις ώστε να νιώθεις όμορφη και να μας στείλεις καποιες φωτό για να σου πούμε την άποψη μας.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να με βοηθήσετε δίνοντάς μου τα “φώτα σας”. Έχω αγοράσει ένα ασπρόμαυρο φόρεμα (μαύρο φόρεμα με άσπρα διακριτικά λουλούδια) και θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζει με κίτρινες πλατφόρμες που έχω και ένα κίτρινο τσαντάκι. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το ασπρόμαυρο φόρεμα σε γενικές γραμμές ταιριάζει πολύ με κίτρινα αξεσουάρ-το φωτίζουν και το τονίζουν ωραία απλά θα πρέπει να προσέξεις αν το στιλ του φορέματος σου ταιριάζει με τις πλατφόρμες. Αν το φόρεμα είναι σε ύφος ανάλαφρο και καλοκαιρινό τότε θα μπορέσεις να τις συνδυάσεις αν όμως έχει πιο formal ύφος τότε θα ταιριάζει με πέδιλα ή και γόβες.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Έχω έναν γάμο 19 Σεπτεμβρίου και έχω επιλέξει τη φούστα που σας επισυνάπτω. Θα ήθελα να μου προτείνετε παπούτσια καθώς και το top που θα της ταίριαζε. Είμαι 1,63 και 65 κιλά με σωματότυπο αχλάδι, οπότε έχω αποκλείσει οτιδ’ηποτε σε crop. Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας.

Απάντηση
Φίλη μας δεν χρειάζεται βάλεις crop top, μπορείς να την συνδυάσεις με ένα αέρινο τοπ με λαιμόκοψη σε pastel απόχρωση- καλύτερα όχι με τιραντάκι θα ισορροπήσει καλύτερα το όλο look- ενώ για παπούτσι σου προτείνουμε ένα platform πέδιλο ιδανικά με snake prints αλλά και σε nude απόχρωση είναι μια χαρά. Δες και τις φωτό για να σε βοηθήσουν .

Read More

And More