Tι παίρνει μαζί στις διακοπές της η Αnna dello Russo;

Mπορεί στο μυαλό σου να θεωρείς πως οι fashion editors των μεγάλων περιοδικών είναι πάντα στην εντέλεια. Πως φοράνε πάντα και μόνο ρούχα πασαρέλας, και, πως δεν χαλαρώνουν ποτέ. Και θα σου πω, πως δεν σκέφτεσαι λανθασμένα. Αρκεί να μην τους πετύχεις το καλοκαίρι που ακόμα και η πιό “στημένη” ( αγαπημένη) fashion editor, Anna dello Russo, xαλαρώνει.

Η Αnna dello Russo, για να είσαι σωστά ενημερωμένη, είναι η fashion editor της Ιαπωνικής Vogue και παγκοσμίως γνωστή για τις στιλιστικές της προτιμήσεις. Είναι αρκετά εκκεντρική και το χαρακτηριστικό της είναι πως φοράει τα ρούχα της πασαρέλσας ως είναι. Η ίδια έχει δηλώσει πως στο Μιλάνο, από όπου και κατάγεται, διατηρεί 2 διαμερίσματα. Ένα για εκείνη κι ένα για τα ρούχα της! Και -άκουσε κι αυτό- η συλλογή των παπουτσιών της ξεπερνάει τα 4.000 ζευγάρια!

Παρόλα αυτά όμως δήλωσε, στο προσωπικό της blog, πως το καλοκαίρι “απεργεί”. Κάνει διακοπές από τη μόδα. Ξεκουράζεται και παίρνει μαζί της μόνο τα βασικά που δεν είναι άλλα από το μαγιό και τα γυαλιά ηλίου της.

Ενώ θεωρεί απαγορευτικό να πληρώνεις υπέρβαρο για τις αποσκευές σου, οπουδήποτε κι αν πας!

Δίνει μόνο δύο fashion tips: πάρε μαζί σου ένα μόνο ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια -οπότε φρόντισε να κάνεις την πιο σωστή επιλογή!

Και πως οφείλεις να έχεις τα δικά σου καλλυντικά για την παραλία. Τονίζοντας το εμφανές: δεν πας ποτέ βαμμένη στη θάλασσα!

Read More

And More