Τι ψωνίζει μια fashion editor στις εκπτώσεις;

Το 2023 έχει ξεκινήσει και για μένα οι δύο πρώτοι μήνες του χρόνου, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος, είναι οι πιο κατάλληλοι για να πραγματοποιήσω τις αγορές που θέλω, ώστε να ανανεωθώ! Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και, όπως κάθε γνήσια fashionista, η λέξη αυτή με ενθουσιάζει!

Θέλω να ανεβάσω τη διάθεσή μου αλλά και να αποκτήσω fashion items που θα μείνουν στην ντουλάπα μου! Αφού λοιπόν έκανα μία προσεκτική εκκαθάριση στη χειμερινή μου γκαρνταρόμπα, έφτιαξα τη λίστα με τα must have που επιθυμώ και ξεκίνησα για τον αγαπημένο μου προορισμό το: Mediterranean Cosmos!

Εδώ, όπως πάντα, θα έχω μία ολοκληρωμένη shopping εμπειρία που συνδυάζει όλα όσα χρειάζομαι, δηλαδή μόδα, ευκολία και budget friendly αγορές. Το τέλειο με το Mediterranean Cosmos είναι ότι πάντα μου προσφέρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι φαντάζομαι, ενώ είναι ένας ιδιαίτερο χώρος όπου μπορείς να συνδυάσεις το shopping και τη διασκέδαση!

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν τι ψωνίζει μία fashion editor στις εκπτώσεις, δες παρακάτω τη λίστα μου και πάρε ιδέες για τις δικές σου χειμερινές αγορές στο Mediterranean Cosmos!

Ένα παλτό

Παλτό attrattivo, Mediterranean Cosmos

Κοιτάζοντας την ντουλάπα μου ανακάλυψα ότι έχω μόνο μαύρο παλτό. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αποκτήσω ένα σε black & white απόχρωση, για να κάνω εύκολα ένα updtate στα look μου. Άλλωστε, ο συνδυασμός άσπρο-μαύρο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα! Στο κατάστημα της attrattivo βρήκα ένα καρό μάλλινο παλτό, που σίγουρα θα δώσει άλλο ύφος στα casual σύνολά μου, ενώ η loose γραμμή του είναι ό,τι χρειάζομαι για τα χειμερινά μου πανωφόρια.

Παλτό BSB, Mediterranean Cosmos

Όμως έχω και δεύτερη επιλογή, πάλι στο ασπρόμαυρο ύφος που έψαχνα, αυτήν τη φορά στην BSB, με το κλασικά διαχρονικό μοτίβο του pied de poule και σε wrap γραμμή! Αυτό το παλτό θα το φορέσω και με φορέματα, ενώ η κρουαζέ γραμμή του δίνει τέλειο σχήμα στη σιλουέτα μου.

 

Μία μικρή τσάντα

Mικρή Τσάντα Axel, Mediterranean Cosmos

Οι tiny bags είναι τάση εδώ και πολύ καιρό και πλέον ήρθε η ώρα να βάλω κι εγώ μία στην ντουλάπα μου. Βρήκα την τέλεια μικρή τσάντα σε πορτοκαλί απόχρωση, στο κατάστημα της Axel. Όχι, αυτήν την τσάντα δεν θα την πάρω επειδή είναι πρακτική, αλλά γιατί έχει fun. Με τέλειο χρώμα, είναι το αξεσουάρ το οποίο, όπως και να το συνδυάσω, θα μου ανεβάσει σίγουρα τη διάθεση.

 

Βαλίτσα καμπίνας

Βαλίτσα Bag Stories, Mediterranean Cosmos

Φέτος, θέλω να κάνω σίγουρα δύο ταξίδια, αλλά δεν έχω βαλίτσα καμπίνας. Πήγα λοιπόν στο Bag Stories και είδα όλη τη νέα συλλογή. Είμαι ανάμεσα στη ροζ και στην πράσινη. Και οι δύο είναι τέλειες σε μέγεθος και με χρώματα που λατρεύουν φέτος οι fashionistas.

 

Mία στέκα

Στέκα Bijou Brigitte, Mediterranean Cosmos

Μία bad hair day έχει λύση, αν υπάρχει το σωστό αξεσουάρ! Η στιλάτη στέκα που βρήκα στο κατάστημα Bijou Brigitte θα με βγάλει ασπροπρόσωπη. Θα τη φορέσω όχι μόνο τις μέρες που τα μαλλιά μου δεν είναι άψογα αλλά και σαν hair αξεσουάρ, που θα δώσει ένα twist στην εμφάνισή μου!

 

Δερμάτινα μποτάκια

Δερμάτινα μποτάκια DALE, Mediterranean Cosmos

Κρύο! Τα ζεστά και άνετα παπούτσια είναι η τώρα επιτακτική ανάγκη. Τα αρβιλάκια είναι η καλύτερη λύση και στο κατάστημα DALE βρήκα την εκδοχή που έψαχνα. Ελαφριά, με μεσαίο ύψος, για να τα φοράω κυριολεκτικά όλη μέρα. Από την εταιρεία Tamaris.

 

Μία Τσάντα για όλη την ημέρα

Τσάντα DOCA, Mediterranean Cosmos

Αναζητούσα μία τσάντα, όχι μαύρη, με λίγο πιο posh ύφος, για να την κρατάω από το γραφείο μέχρι το βράδυ. Στη νέα συλλογή της DOCA, βρήκα μία καπιτονέ chain bag σε berry απόχρωση, που νομίζω ότι θα κρατάω συνεχώς, καθώς για μένα έχει το σωστό 24hour στιλ!

 

Πιτζάμες

Πιζάμες Elegance, Mediterranean Cosmos

Χειμώνας=Cocooning. Πιτζάμες που θα φορέσεις και με την παρέα σου στο σπίτι, αφού είναι τόσο στιλάτες που μοιάζουν με floral σύνολο. Τα χρώματα και το ύφασμα είναι μοναδικά και, βεβαίως, με την υπογραφή του καταστήματος Elegance, που το εμπιστεύομαι πάντα για lingerie και homewear.

 

Ένα ζεστό μπουφάν

Jacket Julia and More, Mediterranean Cosmos

Για τις κρύες μέρες που έρχονται αλλά και για τις αποδράσεις που σκέφτομαι να κάνω, χρειάζομαι ένα ζεστό μπουφάν. Το θέλω με χρώμα, με κουκούλα και ζώνη στη μέση. Το βρήκα στο Julia and More και είμαι ενθουσιασμένη με την αγορά μου!

 

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Μία βόλτα στο Mediterranean Cosmos αρκεί για να ανανεωθείς και αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι!