Tι θα σου αγόραζε στις εκπτώσεις η Gwyneth Paltrow!

H Gwyneth Paltrow είναι μία γυναίκα που μας εμπνέει τόσο με το κομψό style της όσο και με το lifestyle της!

Με το πέρασμα των χρόνων η Paltrow έχει καθιερώσει ένα δικό της προσωπικό style που μας αρέσει να παρακολουθούμε και να αντιγράφουμε αν μπορούμε.

Stylish σύνολα με minimal γραμμές χρώματα που της πάνε και πάντα φίνα υφάσματα χαρακτηρίζουν το style της σε γενικές γραμμές!

Με μία έρευνα στον προσωπικό της λογαριασμό κατέληξα ότι υπάρχουν κάποια κομμάτια κλειδιά που αγαπάει και φοράει πάντα οπότε αν πηγαίνατε μαζί για shopping σίγουρα θα σου έλεγε να επενδύσεις σε αυτά!

Κουστούμι

Τέλεια επιλογή για πολλά events αφού συχνά επιλέγει να φοράει κουστούμι, παρόλα αυτά  φαίνεται να λατρεύει και τα σακάκια, που τα φοράει συχνά με τζιν και crop παντελόνια!Σίγουρα θα ήταν από τα πρώτα πράγματα που θα σου έλεγε να επενδύσεις στις εκπτώσεις και θα είχε απόλυτο δίκιο.

Χρυσά κοσμήματα

Δίνουν πάντα κομψό αποτέλεσμα τα χρυσά κοσμήματα και εφόσον τώρα θα υπάρχουν οι εκπτώσεις καλό θα ήταν να διαλέξεις κάποια all time κομμάτια για να επενδύσεις! Η Gwynent θα σου αγόραζε βραχιόλια και  κρίκους. Στις δικές της φωτογραφίες τα συνδυάζει ακόμη και με απλό t shirt και δείχνει απλά υπέροχη.

Ολόσωμη φόρμα

Τις λατρεύει σε cargo ύφος και το καλοκαίρι τα ολόσωμα shorts είναι από τα αγαπημένα της σύνολα! Βάλε και εσύ μία jumpsuit στην ντουλάπα σου και ακολούθησε τα βήματα της Paltrow για κομμάτια που είναι αξεπέραστα!

Μαρινιέρα

Πλεκτή με large stripes είναι το top που φοράει τόσο συχνά και αγαπάει να συνδυάζει με winter και summer looks!Σίγουρα θα σε πήγαινε σε ένα κατάστημα με φίνα υφάσματα και θα σου διάλεγε μία πλεκτή ώστε να την έχεις για όλες τις εποχές.

Μini φόρεμα

Από τα πιο ωραία πόδια της showbiz, αν και για εσένα το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια τότε η Paltrow θα σου είχε μία μοναδική πρόταση για φόρεμα: mini! Mαύρο ή metallic, φαρδύ ή στενό αυτό θα σου πρότεινε για να υπάρχει ένα κομμάτι στην ντουλάπα σου sexy & stylish.

Φωτογραφίες @qwynethpaltrow

Read More

And More