Τίτλοι τέλους για τον οίκο Zac Posen

Με μια ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε το βράδυ της Παρασκευής, ο Zac Posen στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό το τέλος εποχής για τον οίκο του.

 

Ο σχεδιαστής, από το 2001 που ιδρύθηκε ο οίκος, έγινε γνωστός για τα λαμπερά, παραμυθένια φορέματα του ενώ έντυνε με τις δημιουργίες του στο κόκκινο χαλί λαμπερά ονόματα από τη Rihanna μέχρι τη Michelle Obama. Πιο πρόσφατα, στο Met Gala 2019, ο σχεδιαστής παρουσίασε τα 3D κομμάτια του με μούσες την Katie Holmes, τη Jourdan Dunn, τη Nina Dobrev και την Julie Garner.

Στην λιτή ανακοίνωση του έλεγε : “Θέλω να εκφράσω την εκτίμηση μου στην καταπληκτική μας ομάδα και σε όσους στάθηκαν στο πλευρό μου και στο πλευρό της εταιρείας” και συνέχισε τονίζοντας πως τους χρωστά μεγάλη ευγνωμοσύνη για την ακλόνητη υποστήριξη και αφοσίωσή τους στην εταιρεία “Παραμένω απίστευτα περήφανος για αυτό που δημιουργήσαμε και ελπίζω για το μέλλον. Με αγάπη ZP”.


Το τελευταίο διάστημα το label αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά προβλήματα και σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο σχεδιαστής στο WWD δήλωσε πως είναι και ο ίδιος σοκαρισμένος από την ατυχή εξέλιξη των πραγμάτων, σημειώνοντας πως τόσο εκείνος όσο και οι συνέταιροι του έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βρουν μια λύση που θα επέτρεπε στην εταιρεία να συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά ο χρόνος του τελείωσε.

Read More

And More