Το Luisa World ενισχύει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ με τη δημιουργία ενός συλλεκτικού t-shirt

Φέτος στις γιορτές, το Luisa World, o Νο1 προορισμός για luxury fashion shopping στην Ελλάδα, ενισχύει τους σκοπούς της Ελεπάπ με τη δημιουργία ενός συλλεκτικού t-shirt με την υπογραφή του γνωστού καλλιτέχνη Άγγελου Πλέσσα. Για το λόγο αυτό, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου οργανώθηκε ένα all-day shopping event στo Luisa World flagship store στο Κολωνάκι, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες φίλοι και πελάτες.

Μαριάννα Τσουρεκά, Τόνια Σωτηροπούλου

Την ίδια μέρα εγκαινιάστηκε ο ανακαινισμένος ημιόροφος του καταστήματος, που έχει πια μετατραπεί σε accessories floor σε σχέδια του αρχιτέκτονα Διονύση Βούη. Για τη διακόσμηση του ορόφου ανατέθηκε στη διεθνή καλλιτέχνη Alfhild Külper η επιτόπου δημιουργία ενός γλυπτού έργου με μικτές τεχνικές.

Λάουρα Λαλαούνη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Αναστασία Τσουρεκά

 

Αναστασία Τσουρεκά, Κατερίνα Καινούργιου

Το Luisa World, ένα καλειδοσκόπιο ιδεών και αισθήσεων, ένα mood board υφών και τάσεων, μια άψογη ανθολογία των καλυτέρων της μόδας σε κάθε εποχή. Μια οικογενειακή υπόθεση, η Luisa εμφανίστηκε στη σκηνή της μόδας γύρω στο 1975, με boutiques-ορόσημα που άνοιξαν τις πόρτες τους σε μια πρωτοποριακή επιλογή των διασημότερων οίκων τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ένδυσης.

Η κομψότητα, η αγάπη για το καλύτερο και το μοναδικό μάτι για τον εκλεκτικό μοντερνισμό είναι τα στοιχεία που συναντώνται σε όλους τους sartorialists που εμπιστεύονται και εκτιμούν τη Luisa ως το απόλυτο σημείο αναφοράς για ενημερωμένο στυλ. Άνθρωποι που δεν ασχολούνται απλώς με τη μόδα, αλλά την ορίζουν με τις επιλογές τους.

Μέρος των συνολικών εσόδων της ημέρας διατέθηκαν στην Ελεπάπ, αναγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά της.

 

Read More

And More