Το αφιέρωμα της Chanel σε όλους εμάς που μένουμε σπίτι!

Όλος ο κόσμος της μόδας προσπαθεί να βοηθήσει την δύσκολη αυτή στιγμή είτε με ενέργειες φιλανθρωπικές είτε με μηνύματα εμψύχωσης, κανένας δεν παραμένει αμέτοχος.

Μεγάλοι οίκοι άλλαξαν την παραγωγή τους σε στολές ιατρικές και μάσκες ενώ δεν έχουν λείψει και τα ποσά που έχουν δωριστεί για την καταπολέμηση του ιού!

Πέρα από τις δράσεις αυτές σίγουρα και κάποιες πιο αισθητικές ενέργειες βοηθάνε γιατι όπως σου έχω γράψει πολλές φορές από εδώ  όσο  είμαστε μέσα οι όμορφες εικόνες θα μας κάνουν να ξεχαστούμε και να ονειρευτούμε.

Ο οίκος Chanel μέσα από το instagram έκανε ένα αφιέρωμα για την νέα αυτή πραγματικότητα που μένουμε σπίτι και πολύ συχνά στην διάρκεια της μέρας κοιτάμε από το παράθυρο!

Βy the window ονομάζει το αφιέρωμα η Chanel που επιθυμεί να εκφράσει την αλληλεγγύη της με όλους που μένουν στο σπίτι ή που έχουν πληγεί από την πανδημία Covid-19 αλλά και  σε εκείνους που υποστηρίζουν τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτών των πρωτοφανών χρόνων.

Ξεκινάει με φωτογραφία της ίδιας της Coco και στην συνέχεια μας δείχνει μερικές φωτογραφίες από το αρχείο του οίκου με ανάλογο concept!

@chaneloffical

@chanelofficial

Φωτογράφοι:  Alexander Liberman, Karl Lagerfeld, Peter Lindbergh.

Read More

And More