Το brand υποδημάτων Zaccys London γιορτάζει με μία τέλεια προσφορά!

Το feel-good brand υποδημάτων Zaccys London στηρίζει φιλανθρωπικούς οργανισμούς που ασχολούνται με τον παιδικό καρκίνο. Η ιδρυτής του, Meg Cope, δημιούργησε και αφιέρωσε το brand στο νεότερο παιδί της, τον Zac, μετά την επιτυχημένη θεραπεία που δέχτηκε για λευχαιμία.

Για ένα μόνο Σαββατοκύριακο και γιορτάζοντας τα γενέθλια της Meg, που συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής αυτό τον μήνα, η εταιρεία προσφέρει 50% έκπτωση στα προϊόντα της ευέλικτης και πολυχρηστικής σειράς 365 collection, διπλασιάζοντας ταυτόχρονα τις δωρεές της στα 10 ευρώ, για κάθε ζευγάρι που αγοράζεται μέσω του zaccys.com.

Η Zaccys London ειδικεύεται σε χειροποίητα και εξαιρετικά άνετα γυναικεία παπούτσια, εμπνευσμένα από τις εσπαντρίγιες. Η μοναδική τεχνολογία αφρού (deep memory foam insole), που χρησιμοποιείται στην κατασκευή κάθε ζευγαριού της πολυχρηστικής σειράς παπουτσιών της εταιρείας, εξασφαλίζει άνεση από το πρωί έως το βράδυ. Χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά, όπως φελλός και φυτικές ίνες (jute), για τη δημιουργία υποδημάτων υψηλής ποιότητας σε κλασικά στυλ, το brand συντάσσεται με το κίνημα slow fashion.

Η ιδρυτής της εταιρείας, Meg Cope, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε, χρηματοδοτούν ουσιαστικές ιατρικές έρευνες, που σώζουν ζωές, και στηρίζουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της θεραπείας».

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό FOUNDERS50, κατά την πληρωμή, ώστε να κερδίσετε τη μεγάλη έκπτωση του 50% για online αγορές, μόνο για 48 ώρες – από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου!

Επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή και τις δωρεάν επιστροφές και κάντε μια αγορά με σκοπό (#purchasewithpurpose), προσφέροντας ταυτόχρονα την απόλυτη απόλαυση των άνετων παπουτσιών στα πόδια σας. Γιατί αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να δοκιμάσετε τα παπούτσια Zaccys London.

Τα παπούτσια Zaccys είναι διαθέσιμα μέσω του zaccys.com, καθώς και στα καταστήματα Attica στο City Link και στο Golden Hall.

Read More

And More