Το επόμενο Μet Gala θα είναι ότι πιο extravagant έχει γίνει ποτέ!

Το επόμενο Met Gala θα γίνει τον Μάιο στην Νέα Υόρκη, και παρουσιαστές θα είναι η Lady Gaga και ο Harry Styles, γνωστοί και οι δύο για τις over the top εμφανίσεις τους. Μαζί τους η super star Serena Williams και ο Alessandro Michele, creative director του οίκου Gucci, που θα είναι το brand που θα σπονσοράρει το event.

To Metropolitan Museum of Art έχει ανακοινώσει εκτός από τους οικοδεσπότες, ότι αυτή την χρονιά το event θα ξεπεράσει ότι έχουμε δει τόσα χρόνια σε εμφανίσεις… και δεν έχουμε και δει και λίγα!

Το θέμα είναι “Camp: Notes on Fashion”, και είναι εμπνευσμένο από την Susan Sontag, γνωστή Αμερικανίδα συγγραφέας και ακτιβίστρια, η οποία το 1964 προσδιόρισε μέσα από την δουλειά της την λέξη “camp” σαν την απόλυτη αγάπη για οτιδήποτε αφύσικο και υπερβολικό!

Οι διάσημοι καλεσμένοι πάντα εμφανίζονται με επιλογές που κόβουν την ανάσα στο συγκεκριμένο event και συζητιούνται καιρό μετά. Tώρα λοιπόν που το θέμα από μόνο του ζητάει ακόμη πιο αφύσικο και υπερβολικό” αποτέλεσμα, τότε σίγουρα θα περιμένουμε το πιο edgy Met Gala που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Υπομονή λοιπόν, μέχρι τις 6 Mαίου για να δούμε ότι πιο extreme υπάρχει!

Read More

And More