Το φόρεμα στην αφίσα της νέας ταινίας για τη ζωή της Diana “κρύβει” μία ενδιαφέρουσα ιστορία

Λίγο καιρό πριν από την πρεμιέρα της, στις 3 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κυκλοφόρησε μια teaser αφίσα για την ταινία : Spencer, που αφορά την βιογραφία της Princess Dianα και δείχνει την Κρίστεν Στιούαρτ, πρωταγωνίστρια της ταινίας, με ένα volume φόρεμα σε λευκό χρώμα με χρυσά σχέδια και μαργαριτάρια στο λαιμό!

Η κεντρική ιδέα ήταν, το φόρεμα της αφίσας να είναι ένα σύνολο από πολλά φορέματα που φόρεσε και θυμόμαστε την Diana!Πρώτον, υπήρχε το νυφικό της, από την Ελίζαμπεθ και τον Ντέιβιντ Εμανουέλ-το οποίο είχε ουρά 25 ποδιών, φουσκωμένα μανίκια και περίσσεια ταφτά-που φόρεσε για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

 

Αλλά και άλλα, με χρυσά σχέδια ή με όγκο που σίγουρα  μας φέρνουν στο μυαλό το στιλ της αείμνηστης πριγκίπισσάς! Τα ρούχα της ταινίας υπογράφει η βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγος Jacqueline Durran, διάσημη για το επικό πράσινο φόρεμά της Κira Knightley στην ταινία  Atonement.

To φόρεμα της αφίσας είναι δημιουργία Chanel όπου η Stewart είναι μούσα και πρέσβειρα του οίκου.

Έχει κυκλοφορήσεις μια ακόμη φωτογραφία της Stewart σαν Diana και βεβαίως τώρα έφτασε ή ώρα να δούμε όλη την μεταμόρφωση της μέσα από την ταινία που θα προβληθεί  τις επόμενες εβδομάδες στο Φεστιβάλ Βενετίας.

 

 

Read More

And More