Το lingerie στιλ είναι τάση: Δες πως το φόρεσαν οι stars!

To lingerie ντύσιμο είναι μια από τις πιο δύσκολες τάσεις για να δοκιμάσεις: Από τη μία πλευρά, παίρνεις κυριολεκτικά έμπνευση από το μπουντουάρ, και από την άλλη, δεν θέλεις να φαίνεσαι σαν να έχεις μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι. Αλλά με κορυφαίους οίκους, όπως τους Balenciaga, Saint Laurent και Alexander McQueen να θεωρούν αυτό το sexy στιλ must για την άνοιξη, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για να την ενσωματώσεις κι εσύ στο look σου.

Και εδώ έρχονται τα καλά νέα: Μοντέρνες και fashionable κυρίες όπως η Karlie Kloss, η Selena Gomez και πολλές ακόμα επώνυμες είναι εδώ για να σου δείξουν το δρόμο. Πλέον, υπάρχει μια σειρά από κομμάτια στην αγορά, από το κλασικό slip-dress μέχρι τα δαντελένια bralette, έτσι ώστε να ταιριάξουν σε κάθε στιλ και προσωπικότητα.


Calvin Klein, Givenchy, Yigal Azrouel

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις πως φόρεσαν οι επώνυμες και trendsetters την τάση Lingerie και πάρε ιδέες για τα δικά σου looks!


H Karlie Kloss επέλεξε ένα λευκό δαντελένιο τοπ με βολάν και το συνδύασε με λευκό παντελόνι και sneakers.


H Cara Delevingne φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο bralette με ψηλόμεση culotte και booties.


H Toni Garrn συνδύασε ένα λευκό παντελόνι και ένα blazer με κρόσσια. Και για να φορέσει την τάση επέλεξε μια σουτιέν αντί μιας μπλούζας.


Η Kylie Jenner εντυπωσίασε με ένα σατέν με λεπτομέρειες από δαντέλα slip-dress σε συνδυασμό με ένα army-green bomber jacket.


Η Emma Roberts φόρεσε ένα μαύρο σουτιέν μέσα από το ημιδιάφανο τοπ της. Ο συνδυασμός των υλικών έδωσε στο look της επιπλέον πολυτέλεια.


Η Ciara επέλεξε να ισορροπήσει ένα προκλητικό δαντελένιο κορμάκι με ένα φαρδύ μεταξωτό σατέν παντελόνι και ένα αντίστοιχο duster coat.


Η Sienna Miller έκανε μια εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση με ένα μεταξωτό σατέν nude slip-dress.


H Chanel Iman φόρεσε ένα σατέν slip-dress σε χακί χρώμα και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα και clutvh διακοσμημένο με φτερά.


Η Dakota Fanning φόρεσε ένα ασύμμετρο μαύρο slip-dress και το συνδύασε με φλατ σανδάλια για μια χαλαρή πρωινή εμφάνιση.


Η Selena Gomez φόρεσε ένα midi slip-dress σε cream απόχρωση σε συνδυασμό με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.


Η Rihanna που αγαπάει πολυ τη συγκεκριμένη τάση, φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με ρευστή σιλουέτα που θύμιζε νυχτικό και το ισορρόπησε συνδυάζοντάς το με μοντέρνα αξεσουάρ.

Read More

And More