Το μαξιλάρι έγινε φόρεμα! Το #pillowchallenge στο instagram που έγινε viral…

Αν είσαι από τα κορίτσια -που είσαι- που αρκετές φορές, τώρα που είσαι στο σπίτι, χαζεύεις στο instagram, σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί ένα μαξιλάρι που έγινε girly, αφράτο φόρεμα… Με χιούμορ και στιλιστική διάθεση, όσο είμαστε στο σπίτι και προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ψυχολογία μας -με όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν, το μυαλό σκαρφίζεται διάφορα.

To instagram είναι ένα μέσο έκφρασης που δεν έχει κανένα περιορισμό στο τι θα ανεβάσεις (σε λογικά πάντα επίπεδα) και ακόμη και τώρα εν μέσω πανδημίας η δημιουργικότητα φαίνεται να μην σταματάει πουθενά! Έτσι ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα το challenge όπου φοράς το μαξιλάρι σαν… φόρεμα!

Η πλάτη σου είναι ακάλυπτη αλλά από μπροστά φαίνεται το look σαν κάτι λαχταριστό, σχεδόν σαν ένα γλυκό, και σίγουρα δεν έχει μεγάλη σημασία πως φαίνεσαι αρκεί να πετύχεις τη …λήψη!

H Brittany Xavier που ξεκίνησε το challenge αυτό δήλωσε “δεν ήθελα να φαίνεται too sexy το όλο look”. Πρόσθεσε τη ζώνη για να δώσει ένα πιο chic αποτέλεσμα και η φωτογραφία της ξεπέρασε τα 60.000 likes! Και ξεκίνησε το challenge.

https://www.instagram.com/p/B-2jrpigKae/?utm_source=ig_web_copy_link

Πλέον υπάρχουν πάνω από 130.000 post με αυτό το hashtag με πιο δημοφιλή επιλογή το λευκό μαξιλάρι συνδυασμένο με μία ζώνη.

Στην ζωή της καραντίνας έκανες πράγματα που δεν φανταζόσουν, έψησες ψωμί, χόρεψες για το Τik Tok, έκοψες τα μαλλιά σου μόνη σου, αν θες να δοκιμάσεις κάτι ακόμη δεν έχεις παρά να τολμήσεις και εσύ το #pillowchallenge. Έχεις ότι χρειάζεσαι στο σπίτι σου και κυρίως θα διασκεδάσεις μέχρι να το καταφέρεις, αν θες ανεβάζεις την φωτογραφία αν όχι θα έχεις ένα ακόμη ενθύμιο από την stay home περίοδο της ζωής σου.

https://www.instagram.com/p/B_A9PzeJii3/?utm_source=ig_web_copy_link

Εγώ έκανα μία βόλτα στο instagram με αυτό το hashtag και σου δείχνω μερικές προσπάθειες: κάποιες πετυχημένες, κάποιες απλά διασκεδαστικές, όλες πάντως είχαν διάθεση και αυτό είναι που μετράει περισσότερο τις μέρες αυτές!

Enjoy #pillowchallenge:

@halleberry

@moll1y

@kseniyamarvanovaa

@dream_works_family

@katee_go

@jeniajeniaa

@ovsyanochka_a

@ledi_sunshine

@a.alisina

@heni_septina

@mua.esnan
@karolina_style

@anastasyakamaeva

@von115

@ohvais-alina
@allthingsmieza

Read More

And More