Το MIAMI bra της Tezenis “εξελίχθηκε”

Αν γυρίσουμε λίγο το χρόνο πίσω, θα θυμηθούμε τη Rita Ora να πρωταγωνιστεί στην underwear campaign της Tezenis για το MIAMI bra. Σου το προτείναμε, το απόκτησες και φυσικά το λάτρεψες από την πρώτη κιόλας φορά. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις γιατί έχω πολύ καλά νέα για σένα που δηλώνεις fan του συγκεκριμένου σουτιέν.

Ένα best seller της Spring/Summer collection, το MIAMI bra, διατίθεται τώρα σε νέες υφές και μοτίβα. Το μπαλκονέ στυλ με μπανέλα είναι ό,τι πιο νέο αυτή τη σεζόν και διαθέτει έξτρα ενισχυμένα cups που χαρίζουν ένα super push-up αποτέλεσμα. Η λαιμόκοψη και οι φαρδιές τιράντες το κατατάσσουν σίγουρα στη κατηγορία bra top – ιδανικό να φορεθεί κι ως outerwear συμπληρώνοντας το look. Η αισθησιακή brand ambassador, Rita Ora, αυτήν τη φορά με την μαύρη εκδοχή του SPECIAL Miami bra λανσάρει ένα μέγεθος μεγαλύτερο.

Εκτός από τη Rita Ora, διάσημες bloggers δείχνουν την αδυναμία τους στο MIAMI bra. Οι ίδιες το συνδύασαν με τα αγαπημένα τους ρούχα και αξεσουάρ και δημιούργησαν super stylish looks που αξίζει να κάνεις copy!

Read More

And More