Το μυστήριο λύθηκε! Αυτός ο οίκος θα σχεδιάσει το νυφικό της Chiara Ferragni

Το μυστήριο λύθηκε! Αυτός ο οίκος θα σχεδιάσει το νυφικό της Chiara Ferragni | tlife.gr

Μπορεί στην Ιταλία να μην έχουν Βασιλιάδες και Δούκες, αλλά η Chiara Ferragni θα δώσει την ευκαιρία στη χώρα της να ζήσει έναν βασιλικό γάμο! Η influencer, δημιουργός της digital πλατφόρμας “The Blond Salad” και σχεδιάστρια της Chiara Ferragni Collection με παπούτσια και αξεσουάρ, θα παντρευτεί τον Ιταλό τραγουδιστή Federico Lucia (γνωστός και ως Fedez) στην πόλη Νότο στη Σικελία στη 1η του Σεπτέμβρη και πρόκειται να γίνει χαμός στα social media με αυτό το event.

Μέχρι στιγμής μπορούσαμε να δούμε την Chiara μέσα από το instagram να πηγαίνει για την πρόβα νυφικού, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχε αποκαλύψει τον σχεδιαστή, φυσικά ούτε και το φόρεμα. Εχθές όμως, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τον designer που κρύβεται πίσω από το special gown. Ποιος είναι; Η creative director Maria Grazia Chiuri και ο γαλλικός οίκος Dior έχουν την αποκλειστική επιμέλεια του νυφικού της Chiara.

Όπως δήλωσε η Chiara στο λογαριασμό της πρόκειται για μια Haute Couture δημιουργία και φυσικά θα είναι το νυφικό των ονείρων της. Επιπλέον, η Maria Grazia θα βρίσκεται και στους καλεσμένους του γάμου.

Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό είναι πως η influencer δεν επέλεξε έναν ιταλικό οίκο για να σχεδιάσει το νυφικό της. Βέβαια μετά θυμήθηκα ότι η Maria Grazia Chiuri κατάγεται από την Ιταλία, οπότε έχουν ίδιες ρίζες με την Chiara.

H Maria Grazia είναι η πρώτη σχεδιάστρια που έχει περάσει ποτέ από τον οίκο Dior κι έχει γίνει τόσο αγαπητή στο κοινό λόγω των φεμινιστικών της απόψεων.

Μείνε συντονισμένη και σύντομα στο Tlife θα δεις και φωτογραφία από το νυφικό της μεγάλης μέρας!

READ more