Το opening του Concept Pop-Up Store ENNY MONACO στη Μύκονο, με την παρουσία της Mary Katrantzou

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening του Concept Pop-Up Store Enny Monaco στη Μύκονο με την παρουσία της σχεδιάστριας Mary Katrantzou. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια παρουσίασε εκεί τη νέα της κολεξιόν Resort 18, ενώ οι κολεξιόν SS17 και Pre FW 17-18 διατίθενται από τις boutique Enny Monaco στην Αθήνα. Παράλληλα οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα νέα σχέδια από την Φθινοπωρινή κολεξιόν του Αquazzura.

ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΗ

ΒΙΚΥ ΚΟΡΑΣΙΔΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ

ΜΑΡΙΛΥΝ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΒΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΟΥΔΗ

Το αρχοντικό Βενιέρη που φιλοξενεί τo Concept Pop-Up Store της Enny Monaco, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα περίπου. Σε αυτό το δημιούργημα αρχιτεκτονικής, όπου η τέχνη και η μόδα συνδυάζονται άψογα, παρουσιάζονται μερικά από τα πιο γνωστά brands μόδας παγκοσμίως, σε θεματικές ενότητες, οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά εβδομάδα. Ο αρχιτεκτονικός ρυθμός του αρχοντικού, είναι αυτός που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Πρόκειται για μια τυπική αστική οικία της ύστερης νεοκλασικής περιόδου με στοιχεία Μανιερισμού στην εντυπωσιακή του πρόσοψη, η οποία καλύπτεται μερικώς από βουκαμβίλιες. Στο εσωτερικό του ο επισκέπτης βρίσκεται αιφνιδίως στην belle époque, με μοναδικές τοιχογραφίες και επίπλωση που εμπλουτίζεται με έπιπλα της εταιρείας Deloudis που εδώ και 40 χρόνια αντιπροσωπεύει τα πιο μοντέρνα design brands επίπλων στην Ελλάδα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του χώρου ανέλαβε η interior designer, Μαριλύν Κάτσαρη. Στον χώρο του αρχοντικού φιλοξενούνται έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σε μια έκθεση που επιμελείται ο Κώστας Βογιατζής, εκδότης του Yatzer.com., το ενημερωτικό ψηφιακό περιοδικό (blog-zine) στο οποίο από το 2007 δημοσιεύεται ό,τι καινούργιο από τον δημιουργικό κόσμο του design, της αρχιτεκτονικής, των τεχνών και της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο που η Financial Times, το ELLE Décor, το INTERNI και η Αγγλική Vogue έχουν συμπεριλάβει στα best design websites παγκοσμίως, ενώ το “Architectural Digest” έχει συμπεριλάβει τον Κώστα Βογιατζή στη λίστα με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, στο χώρο του design.

Χορηγοί του event ήταν το Κτήμα Άλφα, το Luxury Hotel Cavo Tagoo, το Myconian Imperial Resort and Villas, η Heineken Light και το Nikkei Peruvian Restaurant.

Τον μήνα Ιούλιο το concept store θα φιλοξενήσει τους:

  • Παρασκευή 7 Ιουλίου έως Παρασκευή 14 Ιουλίου, τον σχεδιαστή Jonathan Simkhai και θα πραγματοποιηθεί event παρουσία του σχεδιαστή στις 7 Ιουλίου.
  • Παρασκευή 21 Ιουλίου εως Δευτέρα 31 Ιουλίου, Christian Louboutin με τη limited edition συλλογή Mexicaba bag με πραγματοποίηση event στις 21 Ιουλίου.
  • Για τον μήνα Αύγουστο, στο Pop Up Concept store θα φιλοξενηθούν οι:
  • Τρίτη 1 Αυγούστου εως Πέμπτη 3 Αυγούστου: Wandering
  • και PRE FW 17-18 COLLECTIONS Alaϊa, Balmain, Faith Connexion, Elie Saab, Gianvito Rossi, Giambattista Valli και Pleats Please by Issey Miyake.

Το κατάστημα που υπάρχει ήδη στα Τρία Πηγάδια θα λειτουργεί κανονικά με γυναικεία brands όπως: Agnona, Alaϊa, παπούτσια Aquazzura, Attico, Balmain, Babao by Issey Miyake, Carolina Herrera, Christian Louboutin, Dodo Bar Or, Elie Saab, F.R.S. For Restless Sleepers, Faith Connexion, Giambattista Valli, Giamba, Gianvito Rossi, Gucci, Issey Miyake, Jonathan Simkhai, Kiini, Kiton, Lem Lem, Lisa Marie Fernandez, Magda Butrym, Marco De Vincenzo, Mark Cross, Mary Katrantzou, Milly, Mugler, Peter Pilotto, Pleats Please by Issey Miyake, Roland Mouret, Saloni London, Sies Marjan , Sonia Rykiel, Stephan Janson, The Row, Tipota by Cesare Fabbri, Victoria Beckham, Vita Kin, Wandering, Yosuzi, Zac by Zac Posen.

Aνδρικά brands όπως : Balmain, Christian Louboutin, Faith Connexion, Gucci, Jacob Cohen, Kiton, Massimo Alba και Tomas Maier.

Read More

And More