Το styling trick της Ashley Graham για να δείχνει πιο αδύνατη

Μπορεί να είσαι αδύνατη. Μπορεί να είσαι juicy. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις, όλες στην παρέα έχουμε ένα κοινό. Θέλουμε να φαινόμαστε όσο πιο αδύνατες γίνεται. Και μερικά styling tricks μπορούν να μας βοηθήσουν. Τη λύση και τη συμβουλή της θα μας δώσει για ακόμα μια φορά μια celebrity. Μια “ζουμερή” celebrity, επαγγελματίας μοντέλο και με άψογο στιλ.

Αναφέρομαι φυσικά στην Ashley Graham. Το κορίτσι που με το δικό της τρόπο απενοχοποίησε τις καμπύλες και απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι skinny για να πετύχεις στο χώρο της μόδας. Μπράβο της λοιπόν!

Μετά από αυτήν την εισαγωγή θα περάσω στο κυρίως θέμα. Που δεν είναι άλλο, από το πως να δείχνεις πιο αδύνατη με το styling σου. H Ashley, που λες, επέλεξε μια μίνι φούστα σε στενή γραμμή που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της. Το μυστικό κρύβεται στις λεπτές κάθετες ρίγες που δημιουργούν το απαραίτητο illusion και μειώνουν πόντους από τους γοφούς, χωρίς να χρειαστεί να μειώσεις εσύ το φαγητό!

Η ίδια ανέδειξε τη φούστα με ένα t-shirt δεμένο σαν crop top και πέδιλα με PVC που κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά!

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More