Τotal white: Ο πιο chic συνδυασμός του καλοκαιριού

Μπορεί το καλοκαίρι να κυριαρχούν τα χρώματα και τα μοτίβα, ωστόσο η διαχρονική γοητεία του λευκού είναι αξεπέραστη, εφόσον έχει την μαγική ιδιότητα να δίνει ένα polished ύφος σε κάθε σύνολο.

Με ένα total white outfit, είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί παρά να κλέψεις τις εντυπώσεις, ενώ αποτελεί μία διαχρονική τάση που δεν δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας.Το total white κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και δεν είναι βαρετό. Στην πραγματικότητα, είναι συνώνυμο της κομψότητας.

Τώρα που  βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και το μαύρο χρώμα  δίνει την θέση του σε άλλα χρώματα, το λευκό είναι ίσως το πιο εύκολο να το συνδυάσεις σε total look και να πετύχεις στιλάτες εμφανίσεις. Το total white είναι και φέτος εδώ και σήμερα θα ανακαλύψουμε πως επιλέγουν να το συνδυάζουν τα it girls, ώστε να δημιουργήσουμε τα δικά μας λευκά εντυπωσιακά σύνολα, του καλοκαιριού που μόλις ξεκίνησε!

@belenhostalet

To καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και τα λινά ρούχα έχουν την τιμητική τους, τι πιο ωραίο από ένα total white λινό σύνολο, φούστα και top για τις διακοπές την παραλία αλλά και γιατί όχι την πόλη.

 

@belenhostalet

Τα πλεκτά σύνολα αποκτούν άλλη αίσθηση όταν είναι λευκά και φέτος τα σχέδια με ξύλινες λεπτομέρειες όπως κουμπιά φέρνουν το καλοκαίρι με μία κίνηση.

@belenhostalet

Οι μακριές φούστες σε λευκό χρώμα συνδυασμένες με open back top πάλι σε λευκό αναδεικνύουν το μαύρισμα σου και βεβαίως την sexy πλάτη σου.

@leiasfez

H αγαπημένη σου βερμούδα συνδυάζεται με ελαφρύ πλεκτό και μπαλαρίνες όλα σε λευκό για βόλτα στην πόλη.

Pinterest

Οι μακριές λευκές φούστες συνδυάζονται με πουκάμισα ή χαλαρά top και έχεις ένα υπέροχο urban σύνολο για τις ζεστές μέρες.

@zinafashionvibe

Το λευκό είναι sexy αλλά με μία πιο chic εκδοχή, ένα λευκό mini φόρεμα συνδυασμένο με minimal πέδιλα είναι ακαταμάχητη πρόταση.

@_jeanettemadsen_

Κλασική επιλογή αλλά πάντα πετυχημένη, λευκό τζιν με λευκό πουκάμισο και λευκά slides για casual στιλ.

@naaomiross

Λευκό φόρεμα σε χαλαρή γραμμή που συνδυάζεις με λευκά sneakers για άνεση και στιλ.

@ariviere

Ψηλόμεσο λινό σορτσάκι με λινό πουκάμισο όλα λευκά που γίνονται η «στολή» σου για την παραλία και όχι μόνο.

@tineandreaa

Υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο που φοράς στο γραφείο ή σε ένα σοφιστικέ κάλεσμα πάντα σε λευκό χρώμα για απόλυτο στιλ.

@pernilleteisbaek

Ένα λευκό πουκάμισο σε σωστό μήκος γίνεται και mini φόρεμα το καλοκαίρι συνδυασμένο με κομψά mules στο ίδιο χρώμα.

@zinafashionvibe

Κουστούμι στην πιο όμορφη απόχρωση του καλοκαιριού δίνει δυναμική και στιλ στο ντύσιμο σου.

Pinterest

Αέρινη παντελονα σε λευκό χρωμα με το κλασικό λευκό πουκάμισο μας γίνεται το πιο όμορφο καλοκαιρινό μας σύνολο.

 

Read More

And More