Τρεις τρόποι να φορέσεις το μαύρο σου πουλόβερ… βράδυ

Τη χειμερινή σεζόν το μαύρο πουλόβερ είναι σαν το μαύρο φόρεμα δηλαδή κομμάτι κλειδί που οφείλεις να έχεις στην ντουλάπα σου. Ζεστό, άνετο και κυρίως πάντα κομψή επιλογή για τις πρωινές σου εμφανίσεις.

Φέτος το πουλόβερ είναι από τα πιο δυνατά top και στα βραδινά σου item. Μπορείς να το συνδυάσεις και με πιο night κομμάτια ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και θέλεις κάτι stylish και όχι αναμενόμενο. Πάμε να δούμε μαζί τρεις τρόπους να το φορέσεις βράδυ.

 

1.Mε lace φούστα

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα απόλυτα θηλυκό look με μία δαντελένια φούστα και να δώσεις στο casual αυτό κομμάτι μία μυστηριώδες αίσθηση αλλά και να έχεις και μία super γιορτινή εμφάνιση. Φόρεσε το με διάφανο καλσόν και silver pumps.

 

2.Με δερμάτινη φούστα

Μία midi leather φούστα είναι τέλεια για μία celeb εμφάνιση συνδυασμένη με το αγαπημένο σου μαύρο πουλόβερ. Εδώ την διαφορά θα κάνει ένα ζευγάρι leather boots που αν είναι και χρωματιστές τότε το look θα είναι απόλυτα cool.

 

3.Με λευκή φούστα

Eνας ακαταμάχητος συνδυασμός για όλο τον χρόνο, ακόμη και τον χειμώνα μαζί με το μάλλινο πουλόβερ σου η λευκή φούστα δείχνει so chic.Εδώ δεν φορέσεις καλσόν αλλά θα αφήσεις τα πόδια σου ακάλυπτα και απέφυγε booties αλλά συνδύασε mules ή elegant γόβες.

Read More

And More