Boxer Shorts: Ή αλλιώς η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού. Εσύ θα το τολμήσεις;

 Από τις αρχές του καλοκαιριού, ίσως και από την αρχή του 2023, ερχόμαστε αντιμέτωπες με τάσεις που δεν περιμέναμε ποτέ να επιστρέψουν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Barbiecore trend ή τα ανδρικά, ριγέ, pyjama pants, τα οποία όλες οι fashionistas έχουν φωτογραφήσει για τα Insta account τους. Ένα ακόμα item έρχεται να προστεθεί στην λίστα με τις απροσδόκητα hot τάσεις της σεζόν και αυτό δεν είναι άλλο από το boxer shorts. Αυτό κι αν το έχουμε δει να “ποζάρει” στο Instagram…

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Και όχι μόνο εκεί! Το boxer shorts πρωταγωνίστησε στα SS23 runways μερικών από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως, όπως είναι η Prada, η Miu Miu, η Burberry, η Versace kai to Tory Burch. Οι εκδοχές του αμέτρητες, με κορυφαίο σχέδιο εκείνο το γαλάζιο με τις λεπτεπίλεπτες, λευκές ρίγες, γνωστές και ως pinstripes. Εσύ όμως μπορείς να επιλέξεις και κάτι μονόχρωμο.

Νομίζω πως αυτό που σε δυσκολεύει περισσότερο είναι το styling. Πώς να το φορέσεις αυτό το item, που μοιάζει πότε με πιτζάμα και πότε με σορτσάκι γυμναστηρίου; Κι όμως, δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσεις stylish outfits, με πρωταγωνιστή το boxer shorts. Και θα σου το συνιστούσα, καθώς είναι ένα δροσερό κομμάτι που επιτρέπει στο κορμί σου να αναπνέει και σου λύνει τα χέρια.

7 τρόποι να συνδυάσεις το boxer shorts σου:

 

Επίλεξε ένα boxer shorts σε παστέλ απόχρωση και συνδύασέ το με ένα tank top, καλτσάκια ψηλά και vintage sneakers. Για να ολοκληρώσεις το casual look σου, ρίξε στους ώμους σου ένα denim jacket. Μια mini bag σε έντονο χρώμα είναι απαραίτητη για αυτό το σύνολο.

 

Κρατάμε το boxer shorts και τα sneakers κι αλλάζουμε τα από πάνω. Αυτή τη φορά η Kendall Jenner μας προτείνει να φορέσουμε το trend με cropped top και ένα oversized πουκάμισο. Και θα το κάνουμε!

Από την άλλη πλευρά η Pernille Teisbaek παίζει ακόμα πιο safe, δημιουργώντας ένα black & white συνδυασμό. Λευκό boxer shorts, λευκό tank top, φαρδύ, σχεδόν ανδρικό, μαύρο blazer και μια επίσης μαύρη tote bag, που χωράει τα πάντα μέσα.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 

Ταίριαξε το ριγέ, boxer shorts σου με ένα αντίστοιχο πουκάμισο και ένα λευκό cropped top, φτιάχνοντας ένα minimal outfit και παίξε με τα αξεσουάρ.  Κάνε το twist με denim slingbacks και μια μεγάλη, shopper bag με αλυσίδα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by k a r i n teigl (@constantly_k)

Αν είσαι από τις τολμηρές, και αντέχεις την ζέστη, μπορείς να συνδυάσεις το boxer shorts σου με μπότες. Extreme, αλλά εγώ θα το πρόσεχα. Αν πάλι δεν μπορείς με τίποτα να υποστηρίξεις τις καστόρινες, καουμπόικες μπότες με τον υδράργυρο κολλημένο πάνω από τους 35 βαθμούς, ακολούθησε τα υπόλοιπα styling tips που προτείνει η Karin Teigl. Τι λες για λίγο color blocking;

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 

 

Μπορείς να επιλέξεις και ένα co-ord. Ειδικά αν βαριέσαι να ασχοληθείς με το styling, κάτι τέτοιο αποτελεί την τέλεια επιλογή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις μερικά glam αξεσουάρ, όπως είναι μια chic It-bag ή ένα statement κόσμημα στο λαιμό.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Και αν είσαι fan των χρωμάτων, ένταξέ τις στο look σου. Ένα boxer shorts στους τόνους του ουράνιου τόξου, ένα φωτεινό, ροζ πουκάμισο, ένα ζευγάρι, κίτρινες γόβες, είναι αυτά που χρειάζεσαι για να φτιάξεις ένα σύνολο που θα σου φτιάξει απευθείας την διάθεση.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Read More

And More